5/5 stjärnor

byRavn.dk

Snabb leverans hos byRavn

Hos byRavn har vi stort fokus på snabba leveranser

Beställ vardagar innan 12.00, så skickar vi samma dag

När du har beställt en produkt i vår webbshop skickar vi den samma dag som du gjort din beställning, även om den är skräddarsydd med personlig text eller specialmått, så länge vi får den innan kl. 12.00 (på dagen).

Vi skickar din beställning med PostNord. Du väljer själv om din beställning ska skickas som paket eller varubrev. Båda alternativen kan spåras.

PostNord informerar om att:

  • Paket levereras inom 1-3 vardagar
  • Varubrev levereras inom 2-6 vardagar (vanligen 2-4 vardagar)

DHL informerar om att:

Paket levereras inom 1-2 vardagar

DHL levererar vanligen dagen efter att vi skickar din beställning. I utvalda områden är leveranstiden dock 2 dagar. Här på sidan har vi samlat de postnummer där leveranstiden enligt DHL är upp till 2 vardagar.

Så skickar vi din beställning

Vi erbjuder följande leveransmetoder:

- Varubrev (39:- SEK)
Varubrevet kan spåras och levereras i brevlådan om det finns plats, annars levereras det till ditt lokala postombud.

- Paket utan utdelning (79:- SEK)
Paketet levereras till ditt lokala postombud.

- Paket med utdelning (119:- SEK)
Paketet levereras hem till din valda adress. Om du inte är hemma eller paketet inte får plats i brevlådan kommer försändelsen lämnas in till ditt lokala postombud.

- Paket till företag (119:- SEK)
Paketet levereras på din arbetsplats.

- DHL Express  (349 SEK)
Paketet kan spåras under transporten och levereras till din adress

Vi förhåller oss till de leveranstider som vi har informerats om från PostNord och DHL. När vi anger våra leveranstider kan vi därför inte garantera att PostNord och DHL håller de angivna leveranstiderna, men vi kan garantera att vi skickar din beställning så att den kommer fram inom den angivna leveranstiden så länge PostNord och DHL håller sina leveranstider.

Vi rekommenderar alltid att du beställer i så god tid som möjligt.

Längre leveranstid för placeringskort

Vid beställning av placeringskort tar det några dagar innan vi skickar iväg dem.

Normalt skickas de efter ett par dagar.

Din beställning är försenad

Om du inte har mottagit:

- Ditt varubrev inom 6 vardagar

- Ditt paket inom 3 vardagar,

Så kontakta oss (byRavn@byRavn.dk) eller PostNord (0771-33 33 10) så att vi kan hitta din beställning så snabbt som möjligt.

Om du exempelvis väljer leveransmetoden Paket till närmaste ombud (Leverans: vanligen 1-3 vardagar) och vi mottar din beställning en vardag senast klockan 12.00 kommer din beställning att skickas samma dag. Du kan då förvänta dig att motta ditt paket inom 3 vardagar.

Kom ihåg att ange rätt adress

Kom ihåg att kontrollera att din e-postadress och leveransadress är korrekt angivna innan du gör din beställning. Försändelsen kan inte levereras om:

- Du har uppgett fel adress

- Adressen inte är fullständig (om du till exempel har glömt att uppge husnummer)

- Ditt namn inte står på brevlådan

Kundservice hos byRavn:

För oss på byRavn är det viktigt att vår kundservice är på topp. Vi gör alltid vårt bästa för att våra kunder ska få sina beställningar så snabbt som möjligt. Det innebär att vi agerar snabbt om det uppstår några problem med din försändelse, och vi kontaktar gärna posten å dina vägnar.

Om din försändelse försvinner under leveransen gäller följande:

När vi skickar paket och varubrev som kan spåras är det avgörande för PostNord att följande information finns på plats när de ska leverera din försändelse: Kunden måste alltid se till att ange 100 % korrekt adress, inklusive korrekt namn, adress, husnummer, lägenhetsnummer, postnummer, ort, etc. Om försändelsen ska levereras till adressen i stället för till ett utlämningsställe är det viktigt att mottagarens namn framgår tydligt på brevlådan.

Om kunden har angett fel adress, och försändelsen därför måste skickas ut igen, är det kundens ansvar att stå för de extra leveranskostnaderna. Om din försändelse försvinner, och ovanstående upplysningar är korrekta, kommer byRavn se till att skicka ut ett nytt paket till dig så snart som möjligt samt stå för de extra leveranskostnaderna. Om fraktföretaget har tappat bort paketet kan beställningen inte avbrytas/återbetalas, men vi ser som sagt alltid till att paketet kommer fram.

Gratis frakt

Få gratis frakt vid köp för minst 749:-

För att få gratis frakt måste du handla för 749:-, exklusive fraktkostnader och efter eventuell avdragen rabatt.

Inslagning i presentpåse

När du handlar hos byRavn kan du självklart också få din present inslagen i en stilren och elegant bomullspåse. Inslagning i presentpåse kostar 30 kronor. Om du vill att vi slår in din present behöver du bara komma ihåg att klicka i fältet inslagning i din varukorg.
På bilden syns presentpåsarna. De allra flesta produkter slås in i de små påsarna, medan väskor, bälten och vårt nyckelband läggs i den stora påsen.
Vi erbjuder inslagning i presentpåsar av alla våra produkter, med undantag för bordstabletter i läder och nyckelhållare.

Inslagning i presentpåse

 

Inredning - inspiration till ett modernt och unikt skandinaviskt hem

06, juli, 2018

hyllremmar i läder

Inredning i läder till ditt hem

Hos byRavn tillverkar vi ett brett utbud av produkter i läder - inklusive olika inredningsdetaljer till hemmet. Vi tillverkar dels nyckelringar och accessoarer i läder, som vi sedan trycker en personlig text på utifrån kundernas önskemål. Utöver våra produkter med personliga tryck har vi också ett antal inredningsprodukter som passar i det moderna hemmet. I detta inlägg sätter vi fokus på just inredningsprodukter, och berättar mer om våra handtag, tidningsställ och läderremmar till hyllor.

Hylla med läderremmar - Inredning till hemmet

Vi har ett helt särskilt förhållande till våra hyllor med läderremmar, eftersom det var just denna produkt som la grunden till vårt företag. År 2013 köpte vi materialet för att tillverka den första hyllan, som vi satte upp i vårt första gemensamma hem i Aarhus. Vi blev riktigt nöjda med resultatet, och gjode därför en DIY-guide på vår blogg, så att andra också kunde bli inspirerade till att tillverka sina egna hyllor. Eftersom intresset för hyllorna var så stort började vi att sälja dem, och så var byRavn grundat.

Hyllorna med läderremmar ger ett riktigt elegant och stilrent intryck. Kombinationen av de naturliga materialen gör att hyllan passar perfekt in i de nordiska hemmen, där man särskilt har fokus på inredning med ett enkelt och naturligt utseende.

Stort urval av hyllremmar i läder

Har du själv en hylla, men saknar remmar, så hjälper vi dig gärna med detta. På denna sida kan du köpe läderremmar som passar precis till måtten på din hylla. Om du inte hittar remmar i precis den längd du önskar är du alltid välkommen att kontakta oss - så fixar vi en lösning åt dig.

 

hyllremmar i läder i natur fra byRavnhyllremmar i läder i svart fra byRavn

Läderhandtag - Inredning till hemmet

I detta blogginlägg, där vi fokuserar på heminredning, vill vi tipsa om våra läderhandtag som verkligen uppskattas av våra kunder. Med hjälp av läderhandtag är det lätt, billigt och går snabbt att fräscha upp en gammal garderob, ett kök som har några år på nacken eller ett gammalt skåp som behöver piffas till.

Våra läderhandtag ger dina möbler i hemmet ett helt nytt intryck. Läderhandtagen är enkla och naturliga och passar in i de flesta nordiska hem.

Bilden nedan är från vårt eget hem, där vi har spraymålat garderoberna och monterat på våra svarta läderhandtag.

Läderhandtag i svart skinn

Läderhandtag som är anpassade efter dina mått

Hos byRavn skräddarsyr vi läderhandtagen så att de passar perfekt till dina möbler.

Vi tillverkar handtag i två olika modeller - som du ser på bilderna nedan tillverkar vi handtag som monteras med en respektive två skruvar. Vårt M2-handtag, som monteras med två skruvar, finns i två standardstorlekar som passar till skåp/lådor med 10, 13 respektive 16 cm från mitten till mitten av hålen. Om dessa storlekar inte passar dina mått kan vi också skräddarsy våra läderhandtag så att de passar perfekt till dina möbler.

Du kan läsa mer om våra M2-läderhandtag här.

Läderhandtag i svart skinn fra byRavn

Här under syns våra M1-handtag i läder, som monteras med en skruv. Dessa handtag finns i tre standardstorlekar - om de tre standardstorlekarna inte passar till dina mått är du mer än välkommen att kontakta oss - så fixar vi en lösning till dig.

Du kan läsa mer om våra M1-läderhandtag här.

Läderhandtag i natur skinn

Tidningsställ med flera användningsområden - Inredning till hemmet

Vårt tidningsställ i läder kan användas till många olika förmål. Som visas på bilden nedan kan det användas i badrummet för att hänga upp handdukar. Det kan naturligtvis också fungera som förvaring för tidningar i vardagsrummet eller kökshanddukar i köket. Det är bara fantasin som sätter gränser när tidningsstället blir en del av den övriga inredningen i ditt hem.

Du kan läsa mer om vårt tidningsställ i läder här.

 

tidningsställ i läder

 

Få information när vi lägger till ny inredning i utbudet

Vill du få reda på när vi lanserar nya heminredningsprodukter? Då kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev längst ned på sidan :) Vi kommer att skicka mail till dig om produktnyheter, bra erbjudanden, nya inredningsprodukter och mycket mer.