5/5 stjärnor

byRavn.se

Frakt 39 kr - Gratis över 749 kr Beställ innan 12.00 - så skickar vi idag

Inredning - inspiration till ett modernt och unikt skandinaviskt hem

hyllremmar i läder

Inredning i läder till ditt hem

Hos byRavn tillverkar vi ett brett utbud av produkter i läder - inklusive olika inredningsdetaljer till hemmet. Vi tillverkar dels nyckelringar och accessoarer i läder, som vi sedan trycker en personlig text på utifrån kundernas önskemål. Utöver våra produkter med personliga tryck har vi också ett antal inredningsprodukter som passar i det moderna hemmet. I detta inlägg sätter vi fokus på just inredningsprodukter, och berättar mer om våra handtag, tidningsställ och läderremmar till hyllor.

Hylla med läderremmar - Inredning till hemmet

Vi har ett helt särskilt förhållande till våra hyllor med läderremmar, eftersom det var just denna produkt som la grunden till vårt företag. År 2013 köpte vi materialet för att tillverka den första hyllan, som vi satte upp i vårt första gemensamma hem i Aarhus. Vi blev riktigt nöjda med resultatet, och gjode därför en DIY-guide på vår blogg, så att andra också kunde bli inspirerade till att tillverka sina egna hyllor. Eftersom intresset för hyllorna var så stort började vi att sälja dem, och så var byRavn grundat.

Hyllorna med läderremmar ger ett riktigt elegant och stilrent intryck. Kombinationen av de naturliga materialen gör att hyllan passar perfekt in i de nordiska hemmen, där man särskilt har fokus på inredning med ett enkelt och naturligt utseende.

Stort urval av hyllremmar i läder

Har du själv en hylla, men saknar remmar, så hjälper vi dig gärna med detta. På denna sida kan du köpe läderremmar som passar precis till måtten på din hylla. Om du inte hittar remmar i precis den längd du önskar är du alltid välkommen att kontakta oss - så fixar vi en lösning åt dig.

 

hyllremmar i läder i natur fra byRavnhyllremmar i läder i svart fra byRavn

Läderhandtag - Inredning till hemmet

I detta blogginlägg, där vi fokuserar på heminredning, vill vi tipsa om våra läderhandtag som verkligen uppskattas av våra kunder. Med hjälp av läderhandtag är det lätt, billigt och går snabbt att fräscha upp en gammal garderob, ett kök som har några år på nacken eller ett gammalt skåp som behöver piffas till.

Våra läderhandtag ger dina möbler i hemmet ett helt nytt intryck. Läderhandtagen är enkla och naturliga och passar in i de flesta nordiska hem.

Bilden nedan är från vårt eget hem, där vi har spraymålat garderoberna och monterat på våra svarta läderhandtag.

Läderhandtag i svart skinn

Läderhandtag som är anpassade efter dina mått

Hos byRavn skräddarsyr vi läderhandtagen så att de passar perfekt till dina möbler.

Vi tillverkar handtag i två olika modeller - som du ser på bilderna nedan tillverkar vi handtag som monteras med en respektive två skruvar. Vårt M2-handtag, som monteras med två skruvar, finns i två standardstorlekar som passar till skåp/lådor med 10, 13 respektive 16 cm från mitten till mitten av hålen. Om dessa storlekar inte passar dina mått kan vi också skräddarsy våra läderhandtag så att de passar perfekt till dina möbler.

Du kan läsa mer om våra M2-läderhandtag här.

Läderhandtag i svart skinn fra byRavn

Här under syns våra M1-handtag i läder, som monteras med en skruv. Dessa handtag finns i tre standardstorlekar - om de tre standardstorlekarna inte passar till dina mått är du mer än välkommen att kontakta oss - så fixar vi en lösning till dig.

Du kan läsa mer om våra M1-läderhandtag här.

Läderhandtag i natur skinn

Tidningsställ med flera användningsområden - Inredning till hemmet

Vårt tidningsställ i läder kan användas till många olika förmål. Som visas på bilden nedan kan det användas i badrummet för att hänga upp handdukar. Det kan naturligtvis också fungera som förvaring för tidningar i vardagsrummet eller kökshanddukar i köket. Det är bara fantasin som sätter gränser när tidningsstället blir en del av den övriga inredningen i ditt hem.

Du kan läsa mer om vårt tidningsställ i läder här.

 

tidningsställ i läder

 

Få information när vi lägger till ny inredning i utbudet

Vill du få reda på när vi lanserar nya heminredningsprodukter? Då kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev längst ned på sidan :) Vi kommer att skicka mail till dig om produktnyheter, bra erbjudanden, nya inredningsprodukter och mycket mer.
Velkommen til byRavn

Vi har lagt merke til at du besøker oss fra en norsk IP-adresse,
og vi ønsker å gjøre deg oppmerksom på at vi også har et norsk nettsted.

Gå til den norske nettbutikken

Fortsett til den danske nettbutikken

Välkommen till byRavn

Vi har lagt märke till att du besöker oss från en svensk IP-adress,
och vi vill göra dig uppmärksam på att vi även har en svensk hemsida.

Gå till den svenska webbshopen

Fortsätt till den danska webbshopen