5/5 stjärnor

byRavn.dk

Snabb leverans hos byRavn

Hos byRavn har vi stort fokus på snabba leveranser

Beställ vardagar innan 12.00, så skickar vi samma dag

När du har beställt en produkt i vår webbshop skickar vi den samma dag som du gjort din beställning, även om den är skräddarsydd med personlig text eller specialmått, så länge vi får den innan kl. 12.00 (på dagen).

Vi skickar din beställning med PostNord. Du väljer själv om din beställning ska skickas som paket eller varubrev. Båda alternativen kan spåras.

PostNord informerar om att:

  • Paket levereras inom 1-3 vardagar
  • Varubrev levereras inom 2-6 vardagar (vanligen 2-4 vardagar)

DHL informerar om att:

Paket levereras inom 1-2 vardagar

DHL levererar vanligen dagen efter att vi skickar din beställning. I utvalda områden är leveranstiden dock 2 dagar. Här på sidan har vi samlat de postnummer där leveranstiden enligt DHL är upp till 2 vardagar.

Så skickar vi din beställning

Vi erbjuder följande leveransmetoder:

- Varubrev (39:- SEK)
Varubrevet kan spåras och levereras i brevlådan om det finns plats, annars levereras det till ditt lokala postombud.

- Paket utan utdelning (79:- SEK)
Paketet levereras till ditt lokala postombud.

- Paket med utdelning (119:- SEK)
Paketet levereras hem till din valda adress. Om du inte är hemma eller paketet inte får plats i brevlådan kommer försändelsen lämnas in till ditt lokala postombud.

- Paket till företag (119:- SEK)
Paketet levereras på din arbetsplats.

- DHL Express  (349 SEK)
Paketet kan spåras under transporten och levereras till din adress

Vi förhåller oss till de leveranstider som vi har informerats om från PostNord och DHL. När vi anger våra leveranstider kan vi därför inte garantera att PostNord och DHL håller de angivna leveranstiderna, men vi kan garantera att vi skickar din beställning så att den kommer fram inom den angivna leveranstiden så länge PostNord och DHL håller sina leveranstider.

Vi rekommenderar alltid att du beställer i så god tid som möjligt.

Längre leveranstid för placeringskort

Vid beställning av placeringskort tar det några dagar innan vi skickar iväg dem.

Normalt skickas de efter ett par dagar.

Din beställning är försenad

Om du inte har mottagit:

- Ditt varubrev inom 6 vardagar

- Ditt paket inom 3 vardagar,

Så kontakta oss (byRavn@byRavn.dk) eller PostNord (0771-33 33 10) så att vi kan hitta din beställning så snabbt som möjligt.

Om du exempelvis väljer leveransmetoden Paket till närmaste ombud (Leverans: vanligen 1-3 vardagar) och vi mottar din beställning en vardag senast klockan 12.00 kommer din beställning att skickas samma dag. Du kan då förvänta dig att motta ditt paket inom 3 vardagar.

Kom ihåg att ange rätt adress

Kom ihåg att kontrollera att din e-postadress och leveransadress är korrekt angivna innan du gör din beställning. Försändelsen kan inte levereras om:

- Du har uppgett fel adress

- Adressen inte är fullständig (om du till exempel har glömt att uppge husnummer)

- Ditt namn inte står på brevlådan

Kundservice hos byRavn:

För oss på byRavn är det viktigt att vår kundservice är på topp. Vi gör alltid vårt bästa för att våra kunder ska få sina beställningar så snabbt som möjligt. Det innebär att vi agerar snabbt om det uppstår några problem med din försändelse, och vi kontaktar gärna posten å dina vägnar.

Om din försändelse försvinner under leveransen gäller följande:

När vi skickar paket och varubrev som kan spåras är det avgörande för PostNord att följande information finns på plats när de ska leverera din försändelse: Kunden måste alltid se till att ange 100 % korrekt adress, inklusive korrekt namn, adress, husnummer, lägenhetsnummer, postnummer, ort, etc. Om försändelsen ska levereras till adressen i stället för till ett utlämningsställe är det viktigt att mottagarens namn framgår tydligt på brevlådan.

Om kunden har angett fel adress, och försändelsen därför måste skickas ut igen, är det kundens ansvar att stå för de extra leveranskostnaderna. Om din försändelse försvinner, och ovanstående upplysningar är korrekta, kommer byRavn se till att skicka ut ett nytt paket till dig så snart som möjligt samt stå för de extra leveranskostnaderna. Om fraktföretaget har tappat bort paketet kan beställningen inte avbrytas/återbetalas, men vi ser som sagt alltid till att paketet kommer fram.

Gratis frakt

Få gratis frakt vid köp för minst 749:-

För att få gratis frakt måste du handla för 749:-, exklusive fraktkostnader och efter eventuell avdragen rabatt.

Inslagning i presentpåse

När du handlar hos byRavn kan du självklart också få din present inslagen i en stilren och elegant bomullspåse. Inslagning i presentpåse kostar 25 kronor. Om du vill att vi slår in din present behöver du bara komma ihåg att klicka i fältet inslagning i din varukorg.
På bilden syns presentpåsarna. De allra flesta produkter slås in i de små påsarna, medan väskor, bälten och vårt nyckelband läggs i den stora påsen.
Vi erbjuder inslagning i presentpåsar av alla våra produkter, med undantag för bordstabletter i läder och nyckelhållare.

Inslagning i presentpåse

 

Företagsgåvor

Om det är dags att skämma bort medarbetare, kunder och samarbetspartners lite extra, så har byRavn ett stort utbud av exklusiva företagspresenter i läder som kan skräddarsys precis enligt dina önskemål och verksamhetens behov.

På många av våra produkter är det möjligt att välja ett personligt tryck, så att du själv bestämmer vad som ska stå på företagsgåvorna. Dessutom kan vi utveckla och trycka er egen logga på våra läderprodukter. Fördelen med ett personligt tryck är att vi då kan ta fram en företagsgåva som är personlig för den enskilda medarbetaren eller samarbetspartnern på ena sidan, samtidigt som företagets logga finns med som reklam och för att göra företaget mer välkänt.

Företagspresenter till anställda

Företagsgåvor till anställda kan vara allt ifrån ett gott rödvin till en powerbank eller presentkorg, men om det ska vara lite mer personligt, och inte något man kan hitta på alla hyllor i butikerna, så erbjuder byRavn ett stort utbud av personliga kvalitetsprodukter i läder som passar de flesta. Förslag på gåvor till medarbetare kan till exempel vara personliga nyckelringar, musmattor eller nyckelfodral till nyckelknippan.

Om du letar efter företagspresenter på nätet till dina anställda, och är intresserad av en nyckelring, så finns de i våra sex standardfärger: cognac, svart, natur, röd, mörkblå eller mörkbrun. Utöver de sex färgerna på lädret kan du också välja mellan färgerna mässing, antikmässing eller stål på nyckelring och nit. Sannolikheten är därför stor att dina företagsgåvor kan anpassas till företagets färger och stil.

Danska företagsgåvor av dansk kvalitet

Hos byRavn hittar du produkter i vegetabiliskt garvat skinn. Alla våra produkter är handgjorda och tillverkas i vår egen verkstad. Det är danska företagsgåvor i bra, dansk kvalitet, och eftersom de är handgjorda ser vi till att de noggrant gås igenom och att kvaliteten kontrolleras i alla steg av tillverkningen. Just därför kan du vara säker på att dina företagsgåvor är redo att delas ut till dina anställda när du mottar din beställning från vår verkstad.

Företagsgåvor kan delas ut av många anledningar. Har avdelningen expanderat? Har chefen fått barn? Är det dags för en välförtjänt sommarsemester? Eller närmar sig kanske december och julafton? Företagsgåvor till anställda är ett bra sätt att tacka dem som dagligen är med och driver verksamheten genom att dela ut en personlig och unik läderaccessoar som medarbetarna kan använda sig av dagligen.

Företagsgåvor med logga

Hos byRavn kan vi hjälpa till med att ta fram företagspresenter med logga till ditt företag. Företagsgåvor är perfekta till kunder, samarbetspartners och framtida kunder. Nyckelringar och läderprodukter med logga är ett bra val som med säkerhet kommer att synliggöra ert varumärke, eftersom nyckelringar är en användbar produkt som de flesta har på nyckelknippan. Det gör våra produkter till ett perfekt val när ni ska ta beslutet om vilka företagsgåvor som ska delas ut.

Här på sidan kan du läsa mer om våra företagsgåvor och nyckelringar med logga

Om du överväger att beställa personliga företagsgåvor av hög kvalitet till dina anställda bör du inte tveka att skicka oss en förfrågan. Vi skickar gärna vår katalog med mer information, prisöversikt, med mera. Katalogen kan beställas här på sidan eller via mail till byravn@byravn.dk. Vill du ta en titt på kvaliteten på våra produkter innan din slutgiltiga beställning skickar vi också gärna ett prov så att du kan se nyanserna och känna på lädrets textur.