Spara upp till 25 % på alla hjärtans presenter

5/5 stjärnor

byRavn.se

Frakt 39 kr - Gratis över 749 kr Beställ innan 12.00 - så skickar vi idag

Företagsgåvor

Om det är dags att skämma bort medarbetare, kunder och samarbetspartners lite extra, så har byRavn ett stort utbud av exklusiva företagspresenter i läder som kan skräddarsys precis enligt dina önskemål och verksamhetens behov.

På många av våra produkter är det möjligt att välja ett personligt tryck, så att du själv bestämmer vad som ska stå på företagsgåvorna. Dessutom kan vi utveckla och trycka er egen logga på våra läderprodukter. Fördelen med ett personligt tryck är att vi då kan ta fram en företagsgåva som är personlig för den enskilda medarbetaren eller samarbetspartnern på ena sidan, samtidigt som företagets logga finns med som reklam och för att göra företaget mer välkänt.

Företagspresenter till anställda

Företagsgåvor till anställda kan vara allt ifrån ett gott rödvin till en powerbank eller presentkorg, men om det ska vara lite mer personligt, och inte något man kan hitta på alla hyllor i butikerna, så erbjuder byRavn ett stort utbud av personliga kvalitetsprodukter i läder som passar de flesta. Förslag på gåvor till medarbetare kan till exempel vara personliga nyckelringar, musmattor eller nyckelfodral till nyckelknippan.

Om du letar efter företagspresenter på nätet till dina anställda, och är intresserad av en nyckelring, så finns de i våra sex standardfärger: cognac, svart, natur, röd, mörkblå eller mörkbrun. Utöver de sex färgerna på lädret kan du också välja mellan färgerna mässing, antikmässing eller stål på nyckelring och nit. Sannolikheten är därför stor att dina företagsgåvor kan anpassas till företagets färger och stil.

Danska företagsgåvor av dansk kvalitet

Hos byRavn hittar du produkter i vegetabiliskt garvat skinn. Alla våra produkter är handgjorda och tillverkas i vår egen verkstad. Det är danska företagsgåvor i bra, dansk kvalitet, och eftersom de är handgjorda ser vi till att de noggrant gås igenom och att kvaliteten kontrolleras i alla steg av tillverkningen. Just därför kan du vara säker på att dina företagsgåvor är redo att delas ut till dina anställda när du mottar din beställning från vår verkstad.

Företagsgåvor kan delas ut av många anledningar. Har avdelningen expanderat? Har chefen fått barn? Är det dags för en välförtjänt sommarsemester? Eller närmar sig kanske december och julafton? Företagsgåvor till anställda är ett bra sätt att tacka dem som dagligen är med och driver verksamheten genom att dela ut en personlig och unik läderaccessoar som medarbetarna kan använda sig av dagligen.

Företagsgåvor med logga

Hos byRavn kan vi hjälpa till med att ta fram företagspresenter med logga till ditt företag. Företagsgåvor är perfekta till kunder, samarbetspartners och framtida kunder. Nyckelringar och läderprodukter med logga är ett bra val som med säkerhet kommer att synliggöra ert varumärke, eftersom nyckelringar är en användbar produkt som de flesta har på nyckelknippan. Det gör våra produkter till ett perfekt val när ni ska ta beslutet om vilka företagsgåvor som ska delas ut.

Här på sidan kan du läsa mer om våra företagsgåvor och nyckelringar med logga

Om du överväger att beställa personliga företagsgåvor av hög kvalitet till dina anställda bör du inte tveka att skicka oss en förfrågan. Vi skickar gärna vår katalog med mer information, prisöversikt, med mera. Katalogen kan beställas här på sidan eller via mail till byravn@byravn.dk. Vill du ta en titt på kvaliteten på våra produkter innan din slutgiltiga beställning skickar vi också gärna ett prov så att du kan se nyanserna och känna på lädrets textur.

Velkommen til byRavn

Vi har lagt merke til at du besøker oss fra en norsk IP-adresse,
og vi ønsker å gjøre deg oppmerksom på at vi også har et norsk nettsted.

Gå til den norske nettbutikken

Fortsett til den danske nettbutikken

Välkommen till byRavn

Vi har lagt märke till att du besöker oss från en svensk IP-adress,
och vi vill göra dig uppmärksam på att vi även har en svensk hemsida.

Gå till den svenska webbshopen

Fortsätt till den danska webbshopen