Snabb leverans hos byRavn

Deadlines för beställningar till fars dag (11 november 2018)

Alla beställningar skickas med PostNord. PostNord informerar om följande deadlines i samband med fars dag (11 november 2018):

Du hinner fortfarande beställa en personlig gåva till fars dag – Beställ senast den 6 eller 7 november klockan 15.00

 • Varubrev: 1 november 2018 klockan 12.00
 • Paket utan utdelning: 6 eller 7 november klockan 15.00*
 • Paket med utdelning: 6 eller 7 november klockan 15.00*
 • Paket till företag: 6 eller 7 november klockan 15.00*
*Sista beställningsdag för leverans som paket är antingen den 6 eller 7 november, beroende på var i Sverige du bor. Hos Postnord kan du kontrollera leveranstiden till just ditt postnummer genom att ange avsändarens postnummer som är: 7000, Danmark, samt ditt eget postnummer. Då kommer du att se leveranstiderna för olika pakettyper - vi skickar paket till Sverige med följande alternativ: 
 • PostNord MyPack Collect (Paket utan utdelning)
 • PostNord MyPack Home (Paket med utdelning)
 • PostNord Parcel (Paket till företag)

OBS: Vi förhåller oss till de leveranstider som vi har informerats om från PostNord. När vi anger våra leveranstider kan vi därför inte garantera att PostNord håller de angivna leveranstiderna, men vi kan garantera att vi skickar din beställning så att den kommer fram inom den angivna leveranstiden så länge PostNord håller sina leveranstider.

Vi rekommenderar alltid att du beställer i så god tid som möjligt.

Hos byRavn har vi stort fokus på snabba leveranser

När du har beställt en produkt i vår webbshop skickar vi den samma dag som du gjort din beställning, även om den är skräddarsydd med personlig text eller specialmått, så länge vi får den innan kl. 12.00 (på dagen).

Vi skickar din beställning med PostNord. Du väljer själv om din beställning ska skickas som paket eller varubrev. Båda alternativen kan spåras.

PostNord informerar om att:

 • Paket levereras inom 2-3 vardagar
 • Varubrev levereras inom 2-6 vardagar

Så skickar vi din beställning

Vi erbjuder följande leveransmetoder:

- Varubrev (39:- SEK)
Varubrevet kan spåras och levereras i brevlådan om det finns plats, annars levereras det till ditt lokala postombud.

- Paket utan utdelning (69:- SEK)
Paketet levereras till ditt lokala postombud.

- Paket med utdelning (99:- SEK)
Paketet levereras hem till din valda adress. Om du inte är hemma eller paketet inte får plats i brevlådan kommer försändelsen lämnas in till ditt lokala postombud.

- Paket till företag (99:- SEK)
Paketet levereras på din arbetsplats.

Vi förhåller oss till de leveranstider som vi har informerats om från PostNord. När vi anger våra leveranstider kan vi därför inte garantera att PostNord håller de angivna leveranstiderna, men vi kan garantera att vi skickar din beställning så att den kommer fram inom den angivna leveranstiden så länge PostNord håller sina leveranstider.

Längre leveranstid för placeringskort

Vid beställning av placeringskort tar det några dagar innan vi skickar iväg dem.

Normalt skickas de efter ett par dagar.

Din beställning är försenad

Om du inte har mottagit:

- Ditt varubrev inom 6 vardagar

- Ditt paket inom 3 vardagar,

Så kontakta oss (byRavn@byRavn.dk) eller PostNord (0771-33 33 10) så att vi kan hitta din beställning så snabbt som möjligt.

Kom ihåg att ange rätt adress

Kom ihåg att kontrollera att din e-postadress och leveransadress är korrekt angivna innan du gör din beställning. Försändelsen kan inte levereras om:

- Du har uppgett fel adress

- Adressen inte är fullständig (om du till exempel har glömt att uppge husnummer)

- Ditt namn inte står på brevlådan

Gratis frakt

Få gratis frakt vid köp för minst 749:-

För att få gratis frakt måste du handla för 749:-, exklusive fraktkostnader och efter eventuell avdragen rabatt.

Inslagning i presentpåse

När du handlar hos byRavn kan du självklart också få din present inslagen i en stilren och elegant bomullspåse. Inslagning i presentpåse kostar 25 kronor. Om du vill att vi slår in din present behöver du bara komma ihåg att klicka i fältet inslagning i din varukorg.
På bilden syns presentpåsarna. De allra flesta produkter slås in i de små påsarna, medan väskor, bälten och vårt nyckelband läggs i den stora påsen.
Vi erbjuder inslagning i presentpåsar av alla våra produkter, med undantag för bordstabletter i läder och nyckelhållare.

Inslagning i presentpåse

 

Integritetspolicy

När vi samlar in personuppgifter via vår hemsida ser vi till att det alltid sker med ditt samtycke, så att du är informerad om precis vilka upplysningar som samlas in och varför.

Insamling av data

Vilka personuppgifter samlar vi in och till vilka ändamål?

 1. När du genomför ett köp på vår hemsida registrerar vi uppgifter om dig, till exempel namn, adress, e-postadress och telefonnummer, som gör att vi kan skicka beställningen till dig, och som vi kan använda vid en eventuell retur. 
 2. När du besöker vår webbshop samlar vi automatiskt in upplysningar om dig (via cookies), t.ex. vilken webbläsare du använder, söktermer och liknande, för att kunna göra användarupplevelsen bättre för dig och kunna genomföra målinriktad marknadsföring.
 3. Du har möjlighet att anmäla dig till vårt nyhetsbrev, och då kommer vi att skicka dig nyheter, tips, kampanjer och liknande. Du kan när som helst avmäla dig från nyhetsbrevet igen. 
 4. Om du är med i våra tävlingar på sociala medier, så kommer vi sedan att skicka dig relevant marknadsföring.
 5. Om du tar kontakt med oss via vårt kontaktformulär, mail, chattfunktion på Facebook eller annat så svarar vi naturligtvis, men vi kommer inte att använda dina uppgifter i något annat syfte. 

Insamlingen av personuppgifter sker så att vi kan uppfylla vårt avtal med dig, förbättra användarupplevelsen i webbshoppen och erbjuda dig relevant marknadsföring.

Användning av dataprocessorer

Uppgifter som anges via vår webbshop säljs inte vidare till tredje part, och vi registrerar inga känsliga uppgifter.

Vi skickar vidare uppgifter till externa verksamheter när det är nödvändigt för att uppfylla det ingångna avtalet - t.ex. skickar vi vidare dina kontaktuppgifter till vår fraktfirma, så att de kan leverera din beställning. Fraktfirman är en av våra dataprocessorer (andra exempel är vår leverantör av ekonomisystem och marknadsföring), som efter våra konkreta och ändamålsbegränsade instruktioner behandlar de uppgifter som vi är dataansvariga för.

Dataprocessorerna får inte använda uppgifterna i annat syfte än att uppfylla avtalen med oss, och de förbinder sig också att behandla dina uppgifter säkert och konfidentiellt.

Några av våra dataprocessorer verkar utanför EU. Tredjelandsöverföringen är säker tack vare certifikat som EU-US Privacy Shield-avtalet, som garanterar ordnade förhållanden när personuppgifter överförs från EU till USA:

Dina rättigheter

Du har alltid rätt att:

 • Få reda på vilka personuppgifter vi har registrerat om dig 
 • Få rättat felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta personuppgifter 
 • Be om att vi raderar alla personuppgifter vi har registrerat om dig 
 • Be om att behandlingen av personuppgifter begränsas till bestämda ändamål
 • Få dina uppgifter överflyttade till tredje part
 • Invända mot en annars laglig behandling av dina personuppgifter 
 • Klaga till den nationella datatillsynsmyndigheten

Radering av personuppgifter

Personuppgifter som registreras hos byRavn ApS sparas i fem år, och raderas sedan.

Säkerhet

Vi respekterar fullt ut alla önskemål om att behandla de personuppgifter som du anger i vår webbshop konfidentiellt. Dessutom är vi uppmärksamma på behovet av lämpligt skydd och korrekt behandling av dina personuppgifter. Vi registrerar och behandlar personuppgifter i enlighet med de aktuellt gällande reglerna och lagarna gällande detta. Endast medarbetare som har ett reellt behov av att få tillgång till dina personuppgifter för att utföra sitt arbete får tillgång till dem.

Dataansvarig hos www.byRavn.dk är:

byRavn ApS
Plantagevej 60
7000 Frederica
CVR-nr.: 38 17 99 18

Vi är berättigade till att göra ändringar i denna integritetspolicy när som helst.

Cookiepolicy