5/5 stjärnor

byRavn.dk

Snabb leverans hos byRavn

Hos byRavn har vi stort fokus på snabba leveranser

Beställ vardagar innan 12.00, så skickar vi samma dag

När du har beställt en produkt i vår webbshop skickar vi den samma dag som du gjort din beställning, även om den är skräddarsydd med personlig text eller specialmått, så länge vi får den innan kl. 12.00 (på dagen).

Vi skickar din beställning med PostNord. Du väljer själv om din beställning ska skickas som paket eller varubrev. Båda alternativen kan spåras.

PostNord informerar om att:

  • Paket levereras inom 1-3 vardagar
  • Varubrev levereras inom 2-6 vardagar (vanligen 2-4 vardagar)

DHL informerar om att:

Paket levereras inom 1-2 vardagar

DHL levererar vanligen dagen efter att vi skickar din beställning. I utvalda områden är leveranstiden dock 2 dagar. Här på sidan har vi samlat de postnummer där leveranstiden enligt DHL är upp till 2 vardagar.

Så skickar vi din beställning

Vi erbjuder följande leveransmetoder:

- Varubrev (39:- SEK)
Varubrevet kan spåras och levereras i brevlådan om det finns plats, annars levereras det till ditt lokala postombud.

- Paket utan utdelning (79:- SEK)
Paketet levereras till ditt lokala postombud.

- Paket med utdelning (119:- SEK)
Paketet levereras hem till din valda adress. Om du inte är hemma eller paketet inte får plats i brevlådan kommer försändelsen lämnas in till ditt lokala postombud.

- Paket till företag (119:- SEK)
Paketet levereras på din arbetsplats.

- DHL Express  (349 SEK)
Paketet kan spåras under transporten och levereras till din adress

Vi förhåller oss till de leveranstider som vi har informerats om från PostNord och DHL. När vi anger våra leveranstider kan vi därför inte garantera att PostNord och DHL håller de angivna leveranstiderna, men vi kan garantera att vi skickar din beställning så att den kommer fram inom den angivna leveranstiden så länge PostNord och DHL håller sina leveranstider.

Vi rekommenderar alltid att du beställer i så god tid som möjligt.

Längre leveranstid för placeringskort

Vid beställning av placeringskort tar det några dagar innan vi skickar iväg dem.

Normalt skickas de efter ett par dagar.

Din beställning är försenad

Om du inte har mottagit:

- Ditt varubrev inom 6 vardagar

- Ditt paket inom 3 vardagar,

Så kontakta oss (byRavn@byRavn.dk) eller PostNord (0771-33 33 10) så att vi kan hitta din beställning så snabbt som möjligt.

Om du exempelvis väljer leveransmetoden Paket till närmaste ombud (Leverans: vanligen 1-3 vardagar) och vi mottar din beställning en vardag senast klockan 12.00 kommer din beställning att skickas samma dag. Du kan då förvänta dig att motta ditt paket inom 3 vardagar.

Kom ihåg att ange rätt adress

Kom ihåg att kontrollera att din e-postadress och leveransadress är korrekt angivna innan du gör din beställning. Försändelsen kan inte levereras om:

- Du har uppgett fel adress

- Adressen inte är fullständig (om du till exempel har glömt att uppge husnummer)

- Ditt namn inte står på brevlådan

Kundservice hos byRavn:

För oss på byRavn är det viktigt att vår kundservice är på topp. Vi gör alltid vårt bästa för att våra kunder ska få sina beställningar så snabbt som möjligt. Det innebär att vi agerar snabbt om det uppstår några problem med din försändelse, och vi kontaktar gärna posten å dina vägnar.

Om din försändelse försvinner under leveransen gäller följande:

När vi skickar paket och varubrev som kan spåras är det avgörande för PostNord att följande information finns på plats när de ska leverera din försändelse: Kunden måste alltid se till att ange 100 % korrekt adress, inklusive korrekt namn, adress, husnummer, lägenhetsnummer, postnummer, ort, etc. Om försändelsen ska levereras till adressen i stället för till ett utlämningsställe är det viktigt att mottagarens namn framgår tydligt på brevlådan.

Om kunden har angett fel adress, och försändelsen därför måste skickas ut igen, är det kundens ansvar att stå för de extra leveranskostnaderna. Om din försändelse försvinner, och ovanstående upplysningar är korrekta, kommer byRavn se till att skicka ut ett nytt paket till dig så snart som möjligt samt stå för de extra leveranskostnaderna. Om fraktföretaget har tappat bort paketet kan beställningen inte avbrytas/återbetalas, men vi ser som sagt alltid till att paketet kommer fram.

Gratis frakt

Få gratis frakt vid köp för minst 749:-

För att få gratis frakt måste du handla för 749:-, exklusive fraktkostnader och efter eventuell avdragen rabatt.

Inslagning i presentpåse

När du handlar hos byRavn kan du självklart också få din present inslagen i en stilren och elegant bomullspåse. Inslagning i presentpåse kostar 30 kronor. Om du vill att vi slår in din present behöver du bara komma ihåg att klicka i fältet inslagning i din varukorg.
På bilden syns presentpåsarna. De allra flesta produkter slås in i de små påsarna, medan väskor, bälten och vårt nyckelband läggs i den stora påsen.
Vi erbjuder inslagning i presentpåsar av alla våra produkter, med undantag för bordstabletter i läder och nyckelhållare.

Inslagning i presentpåse

 

Reklamgåvor

Om du vill sprida budskapet om din verksamhet och nå ut till potentiella och existerande kunder så har byRavn perfekta reklamartiklar till just ditt företag. Hos byRavn utvecklar och tillverkar vi kvalitetsprodukter i vegetabiliskt garvat läder i vår egen verkstad. Vi har allt ifrån nyckelringar och musmattor till bälten. Vår bästsäljare är TX10-nyckelringen som finns i sex olika färger: svart, cognac, natur, röd, mörkblå eller mörkbrun. På TX10-nyckelringen är det möjligt att beställa ett personligt tryck på fram- och baksida, vilket gör modellen idealisk som reklamartiklar, kundgåva eller liknande. Du kan till exempel få företagets logga ingraverad på ena sidan, och verksamhetens slogan på den andra, så att företaget representeras på flera olika sätt.

Kundgåvor av hög kvalitet

Hos byRavn hittar du kundgåvor av hög kvalitet. Företagspresenter till kunder är perfekta att dela ut på mässor, seminarier, kundevent och vid många andra tillfällen. Om TX10-nyckelringen inte faller dig i smaken har vi också nyckelhängen där vi kan trycka text och symboler på ena sidan. Nyckelhängena finns i tre storlekar. Om du vill ha ingraverat verksamhetens logga på ett nyckelhänge kan du välja mellan våra sex standardfärger. Dessutom kan du även välja mellan färgerna mässing, antikmässing och stål på nyckelring och nit.

Företagsgåvor

Våra nyckelhängen och nyckelringar är en tidlös och användbar reklamgåva som i stort sett alla kan använda - oavstt ålder, kön eller bransch. Reklamgåvorna hjälper till att sprida budskapet om din verksamhet och företagets profil, oavsett om det sker med slogans, en logga, symboler eller på andra kreativa sätt. Hos byRavn hittar du företagsgåvor till kunder av hög kvalitet, och minskar därför risken att din gåva hamnar i papperskorgen efter att eventet är slut. Skinnprodukternas hållbarhet är lång, och fördelen med läder är att det bara blir vackrare och vackrare allt eftersom tiden går och lädret får en fin patina.

Vill du se våra produkter i verkligheten och ta en titt på kvaliteten och nyanserna i lädret erbjuder vi oss att skicka dig ett prov på våra produkter, så att du kan se dem innan du beställer. Du kan kontakta oss här på sidan eller via mail till byravn@byravn.dk för ett oförpliktigande erbjudande, eller beställa vår katalog som innehåller mer information samt en prisöversikt. Om du önskar produkter i läder som du inte kan hitta här på hemsidan får du gärna kontakta oss med en förfrågan och en beskrivning av dina önskemål, så tar vi tillsammans reda på om vi kan tillmötesgå dina önskemål och behov.