Spara upp till 25 % på alla hjärtans presenter

5/5 stjärnor

byRavn.se

Frakt 39 kr - Gratis över 749 kr Beställ innan 12.00 - så skickar vi idag

Reklamgåvor

Om du vill sprida budskapet om din verksamhet och nå ut till potentiella och existerande kunder så har byRavn perfekta reklamartiklar till just ditt företag. Hos byRavn utvecklar och tillverkar vi kvalitetsprodukter i vegetabiliskt garvat läder i vår egen verkstad. Vi har allt ifrån nyckelringar och musmattor till bälten. Vår bästsäljare är TX10-nyckelringen som finns i sex olika färger: svart, cognac, natur, röd, mörkblå eller mörkbrun. På TX10-nyckelringen är det möjligt att beställa ett personligt tryck på fram- och baksida, vilket gör modellen idealisk som reklamartiklar, kundgåva eller liknande. Du kan till exempel få företagets logga ingraverad på ena sidan, och verksamhetens slogan på den andra, så att företaget representeras på flera olika sätt.

Kundgåvor av hög kvalitet

Hos byRavn hittar du kundgåvor av hög kvalitet. Företagspresenter till kunder är perfekta att dela ut på mässor, seminarier, kundevent och vid många andra tillfällen. Om TX10-nyckelringen inte faller dig i smaken har vi också nyckelhängen där vi kan trycka text och symboler på ena sidan. Nyckelhängena finns i tre storlekar. Om du vill ha ingraverat verksamhetens logga på ett nyckelhänge kan du välja mellan våra sex standardfärger. Dessutom kan du även välja mellan färgerna mässing, antikmässing och stål på nyckelring och nit.

Företagsgåvor

Våra nyckelhängen och nyckelringar är en tidlös och användbar reklamgåva som i stort sett alla kan använda - oavstt ålder, kön eller bransch. Reklamgåvorna hjälper till att sprida budskapet om din verksamhet och företagets profil, oavsett om det sker med slogans, en logga, symboler eller på andra kreativa sätt. Hos byRavn hittar du företagsgåvor till kunder av hög kvalitet, och minskar därför risken att din gåva hamnar i papperskorgen efter att eventet är slut. Skinnprodukternas hållbarhet är lång, och fördelen med läder är att det bara blir vackrare och vackrare allt eftersom tiden går och lädret får en fin patina.

Vill du se våra produkter i verkligheten och ta en titt på kvaliteten och nyanserna i lädret erbjuder vi oss att skicka dig ett prov på våra produkter, så att du kan se dem innan du beställer. Du kan kontakta oss här på sidan eller via mail till byravn@byravn.dk för ett oförpliktigande erbjudande, eller beställa vår katalog som innehåller mer information samt en prisöversikt. Om du önskar produkter i läder som du inte kan hitta här på hemsidan får du gärna kontakta oss med en förfrågan och en beskrivning av dina önskemål, så tar vi tillsammans reda på om vi kan tillmötesgå dina önskemål och behov.

Velkommen til byRavn

Vi har lagt merke til at du besøker oss fra en norsk IP-adresse,
og vi ønsker å gjøre deg oppmerksom på at vi også har et norsk nettsted.

Gå til den norske nettbutikken

Fortsett til den danske nettbutikken

Välkommen till byRavn

Vi har lagt märke till att du besöker oss från en svensk IP-adress,
och vi vill göra dig uppmärksam på att vi även har en svensk hemsida.

Gå till den svenska webbshopen

Fortsätt till den danska webbshopen