5/5 stjärnor

byRavn.dk

Snabb leverans hos byRavn

Hos byRavn har vi stort fokus på snabba leveranser

Beställ vardagar innan 12.00, så skickar vi samma dag

När du har beställt en produkt i vår webbshop skickar vi den samma dag som du gjort din beställning, även om den är skräddarsydd med personlig text eller specialmått, så länge vi får den innan kl. 12.00 (på dagen).

Vi skickar din beställning med PostNord. Du väljer själv om din beställning ska skickas som paket eller varubrev. Båda alternativen kan spåras.

PostNord informerar om att:

 • Paket levereras inom 1-3 vardagar
 • Varubrev levereras inom 2-6 vardagar (vanligen 2-4 vardagar)

DHL informerar om att:

Paket levereras inom 1-2 vardagar

DHL levererar vanligen dagen efter att vi skickar din beställning. I utvalda områden är leveranstiden dock 2 dagar. Här på sidan har vi samlat de postnummer där leveranstiden enligt DHL är upp till 2 vardagar.

Så skickar vi din beställning

Vi erbjuder följande leveransmetoder:

- Varubrev (39:- SEK)
Varubrevet kan spåras och levereras i brevlådan om det finns plats, annars levereras det till ditt lokala postombud.

- Paket utan utdelning (79:- SEK)
Paketet levereras till ditt lokala postombud.

- Paket med utdelning (119:- SEK)
Paketet levereras hem till din valda adress. Om du inte är hemma eller paketet inte får plats i brevlådan kommer försändelsen lämnas in till ditt lokala postombud.

- Paket till företag (119:- SEK)
Paketet levereras på din arbetsplats.

- DHL Express  (349 SEK)
Paketet kan spåras under transporten och levereras till din adress

Vi förhåller oss till de leveranstider som vi har informerats om från PostNord och DHL. När vi anger våra leveranstider kan vi därför inte garantera att PostNord och DHL håller de angivna leveranstiderna, men vi kan garantera att vi skickar din beställning så att den kommer fram inom den angivna leveranstiden så länge PostNord och DHL håller sina leveranstider.

Vi rekommenderar alltid att du beställer i så god tid som möjligt.

Längre leveranstid för placeringskort

Vid beställning av placeringskort tar det några dagar innan vi skickar iväg dem.

Normalt skickas de efter ett par dagar.

Din beställning är försenad

Om du inte har mottagit:

- Ditt varubrev inom 6 vardagar

- Ditt paket inom 3 vardagar,

Så kontakta oss (byRavn@byRavn.dk) eller PostNord (0771-33 33 10) så att vi kan hitta din beställning så snabbt som möjligt.

Om du exempelvis väljer leveransmetoden Paket till närmaste ombud (Leverans: vanligen 1-3 vardagar) och vi mottar din beställning en vardag senast klockan 12.00 kommer din beställning att skickas samma dag. Du kan då förvänta dig att motta ditt paket inom 3 vardagar.

Kom ihåg att ange rätt adress

Kom ihåg att kontrollera att din e-postadress och leveransadress är korrekt angivna innan du gör din beställning. Försändelsen kan inte levereras om:

- Du har uppgett fel adress

- Adressen inte är fullständig (om du till exempel har glömt att uppge husnummer)

- Ditt namn inte står på brevlådan

Kundservice hos byRavn:

För oss på byRavn är det viktigt att vår kundservice är på topp. Vi gör alltid vårt bästa för att våra kunder ska få sina beställningar så snabbt som möjligt. Det innebär att vi agerar snabbt om det uppstår några problem med din försändelse, och vi kontaktar gärna posten å dina vägnar.

Om din försändelse försvinner under leveransen gäller följande:

När vi skickar paket och varubrev som kan spåras är det avgörande för PostNord att följande information finns på plats när de ska leverera din försändelse: Kunden måste alltid se till att ange 100 % korrekt adress, inklusive korrekt namn, adress, husnummer, lägenhetsnummer, postnummer, ort, etc. Om försändelsen ska levereras till adressen i stället för till ett utlämningsställe är det viktigt att mottagarens namn framgår tydligt på brevlådan.

Om kunden har angett fel adress, och försändelsen därför måste skickas ut igen, är det kundens ansvar att stå för de extra leveranskostnaderna. Om din försändelse försvinner, och ovanstående upplysningar är korrekta, kommer byRavn se till att skicka ut ett nytt paket till dig så snart som möjligt samt stå för de extra leveranskostnaderna. Om fraktföretaget har tappat bort paketet kan beställningen inte avbrytas/återbetalas, men vi ser som sagt alltid till att paketet kommer fram.

Gratis frakt

Få gratis frakt vid köp för minst 749:-

För att få gratis frakt måste du handla för 749:-, exklusive fraktkostnader och efter eventuell avdragen rabatt.

Inslagning i presentpåse

När du handlar hos byRavn kan du självklart också få din present inslagen i en stilren och elegant bomullspåse. Inslagning i presentpåse kostar 25 kronor. Om du vill att vi slår in din present behöver du bara komma ihåg att klicka i fältet inslagning i din varukorg.
På bilden syns presentpåsarna. De allra flesta produkter slås in i de små påsarna, medan väskor, bälten och vårt nyckelband läggs i den stora påsen.
Vi erbjuder inslagning i presentpåsar av alla våra produkter, med undantag för bordstabletter i läder och nyckelhållare.

Inslagning i presentpåse

 

Modernisering av Havnebakken med en lädertwist

"Vi hade först tänkt att använda oss av en enkel nyckelring, men så utvecklade vi tanken och valde till slut en nyckelring med mycket hög detaljnivå.”
Modernisering av Havnebakken med en lädertwist
Restaurant & Hotel Havnebakken, som ligger på Vesterø Havn på Læsø, har precis moderniserats. För att bidra till den nya identiteten använder de sig av lädernyckelringar till rumsnycklarna, och även rumsnumren på dörrarna är tillverkade av läder.
Projektledaren Sanne Oda Møller berättar att de lagt stort fokus på att gästerna ska kunna känna att de befinner sig på Læsø i alla rum. De har därför satsat mycket på att de inköpta möblerna och detaljerna ska vara tillverkade av naturliga och hållbara material - vilket bland annat innefattar läder, lin och danskt ekträ.
Att produkterna är tillverkade i Danmark var också en viktig detalj: ”Att köpa möbler och produkter som är tillverkade i Danmark av hög kvalitet var vår högsta prioritet” berättar Sanne.

Sanne var indledningsvis på jakt efter en enkel nyckelring: ”Vi hade från början tänkt att använda oss av en enkel nyckelring, men så utvecklade vi tanken och valde till slut en nyckelring med mycket hög detaljnivå - det är riktigt många detaljer i loggan som vi nu fått tryckt på våra nyckelringar”.

 

Sanne Oda Møller - Havnebakken

Inköpsprocessen

”Ni har varit bra på att svara på mail, både tidigt och sent samt under helger” säger Sanne. Själva tillverkningen av de beställda produkterna levde också upp till Sannes förväntningar: ”Tillverkningen gick snabbt efter att vi lagt beställningen - vilket var perfekt eftersom vi hade en tight tidsplan”. 

Fakta om produkterna som levererades till Havnebakken:

 • Skräddarsydda nyckelringar och rumsskyltar, tillverkade med laser
 • Alla produkterna är tillverkade av italienskt skinn i färgen “natur”, som med tiden får en vacker patina 
 • Texten och illustrationen som är präglade i lädret är levererade av Havnebakken

Nyckelringar - Havnebakken

  Rumsnycklarna och rumsnumren

  Värt att veta om produkter med logga

  Vi har samlat all relevant information om nyckelringar med logga på denna sida. Här kan du läsa mer om våra produkter, leveranstider och se ett antal exempel på vårt tidigare arbete.

  Är du intresserad av en offert?

  Kontakta oss på telefon eller mail +45 60 10 82 97 / byRavn@byRavn.dk eller fyll i kontaktformuläret nedan.