Nyckelring med logga

Hos byRavn tillverkar vi unika nyckelringar till företag, med tryck i form av företagets logga. Nyckelringarna är en perfekt gåva till samarbetspartners samt nuvarande och potentiella kunder som du gärna vill påminna om dig och din verksamhet.

Hos byRavn utvecklar, designar och tillverkar vi produkterna i vår verkstad i Danmark, vilket garanterar en hög och jämn kvalitet. Vi ställer höga krav på varje steg i tillverkningsprocessen, så att slutresultatet alltid blir på topp.

Med en nyckelring med logga i läder ger du en gåva som din kund, samarbetspartner eller medarbetare ofta kommer att använda. Dels eftersom de flesta har användning av en nyckelring, men även eftersom det är en exklusiv gåva i skinn där loggan trycks på lädret på ett elegant sätt.

Vi skickar väldigt gärna vår katalog med mer ingående information, priser, etc. Använd kontaktformuläret eller  kontakta oss på byravn@byravn.dk eller +45 60 10 82 97 för att få ett erbjudande utan förpliktelser. 

 

Få ett personligt erbjudande. Kontakta oss idagDen perfekta presenten, reklamgåvan, kundgåvan eller julklappen till medarbetarna

Du kan använda nyckelringen vid olika tillfällen. Enligt vår erfarenhet används den ofta som:

  • Present på mässor (reklamgåva)
  • Kundgåva till existerande eller potentiella kunder
  • Sommarpresent eller julklapp till medarbetarna

Specialbeställda B2B-produkter i läder

Förutom våra nyckelringar kan vi erbjuda ett brett produktutbud, som består av allt ifrån läderremmar och bälten till väskor, glasunderlägg och bordstabletter. Alla våra produkter finns här i vår webbshop. Om du har en idé till en läderprodukt som saknas i din verksamhet får du gärna kontakta oss och berätta om din idé. Vi tillverkar gärna specialbeställningar, och har till exempel tillverkat skyltar och specialnyckelringar till Havnebakken Hotel på Læsø.

Verksamheter som vi har samarbetat med:

 

 

Om du letar efter en läderprodukt som inte finns i vårt sortiment får du gärna skicka en förfrågan. Vi skickar dig också gärna vår katalog med mer information och priser. Fyll i kontaktformuläret nedan, och skriv gärna hur många nyckelringar du behöver, samt vid vilket tillfälle de ska användas.