Spara upp till 25 % på alla hjärtans presenter

5/5 stjärnor

byRavn.se

Frakt 39 kr - Gratis över 749 kr Beställ innan 12.00 - så skickar vi idag

Nyckelring med logga

Hos byRavn tillverkar vi unika nyckelringar till företag, med tryck i form av företagets logga. Nyckelringarna är en perfekt gåva till samarbetspartners samt nuvarande och potentiella kunder som du gärna vill påminna om dig och din verksamhet.

Hos byRavn utvecklar, designar och tillverkar vi produkterna i vår verkstad i Danmark, vilket garanterar en hög och jämn kvalitet. Vi ställer höga krav på varje steg i tillverkningsprocessen, så att slutresultatet alltid blir på topp.

Med en nyckelring med logga i läder ger du en gåva som din kund, samarbetspartner eller medarbetare ofta kommer att använda. Dels eftersom de flesta har användning av en nyckelring, men även eftersom det är en exklusiv gåva i skinn där loggan trycks på lädret på ett elegant sätt.

Vi skickar väldigt gärna vår katalog med mer ingående information, priser, etc. Använd kontaktformuläret eller  kontakta oss på byravn@byravn.dk eller +45 60 10 82 97 för att få ett erbjudande utan förpliktelser. 

 

Få ett personligt erbjudande. Kontakta oss idagDen perfekta presenten, reklamgåvan, kundgåvan eller julklappen till medarbetarna

Du kan använda nyckelringen vid olika tillfällen. Enligt vår erfarenhet används den ofta som:

  • Present på mässor (reklamgåva)
  • Kundgåva till existerande eller potentiella kunder
  • Sommarpresent eller julklapp till medarbetarna

Nyckelringar med logga

På våra nyckelringar med logga är det möjligt att kombinera medarbetarnas namn med din företagslogga, så att nyckelringen både blir arbetsrelaterad och personlig för den enskilda medarbetaren. Nyckelringar med logga i läder är en iögonfallande accessoar som är perfekt som reklam och till potentiella kunder på mässor och andra event. Våra nyckelringar är en populär och eftertraktad produkt - förmodligen eftersom de flesta kan använda en nyckelring som dekoration på nyckelknippan oavsett ålder eller kön. Därför är en nyckelring med logga, som är specialtillverkad för din verksamhet, den idealiska accessoaren till dig själv, dina medarbetare och era kunder. Hos byRavn kan vi tillverka nyckelringar med logga och tryck i våra sex standardfärger: cognac, svart, natur, röd, mörkbrun och mörkblå. Det är därför stor sannolikhet att någon av våra läderfärger matchar de som används i ert företag och på er logga. Utöver färgen på lädret erbjuder vi också tre olika färger på nyckelring och nit: mässing, antikmässing och stål. Det innebär att nyckelringens utseende kan anpassas enligt verksamhetens önskemål, oavsett om ni vill att utseendet och färgen ska gå i retrostil, vara färgglad eller modern. Nyckelringar med logga är en användbar produkt som passar i många sammanhang och företag. Hos en mäklare eller på en campingplats kan nyckelringarna användas till kunder eller gäster, medan nyckelringens funktion i en organisation kan vara att sprida ett särskilt budskap. Gemensamt för alla nyckelringar med logga är att de är en bra reklam- och kundgåva, och tack vare lädrets höga kvalitet är det inte någon gåva som slängs i papperskorgen, utan i stället en hållbar accessoar som med största sannolikhet kommer att användas under en längre period. I vår verkstad är hög kvalitet avgörande, och vi försöker att alltid uppfylla kundens önskemål vid eventuella specialbeställningar. En nyckelring med logga är mer än en bit läder, och därför är det viktigt att nyckelringen anpassas precis till din verksamhet och matchar dina önskemål, oavsett om den ska användas som gåva på en mässa eller kanske som julklapp till dina medarbetare.

Specialbeställda B2B-produkter i läder

Förutom våra nyckelringar kan vi erbjuda ett brett produktutbud, som består av allt ifrån läderremmar och bälten till väskor, glasunderlägg och bordstabletter. Alla våra produkter finns här i vår webbshop. Om du har en idé till en läderprodukt som saknas i din verksamhet får du gärna kontakta oss och berätta om din idé. Vi tillverkar gärna specialbeställningar, och har till exempel tillverkat skyltar och specialnyckelringar till Havnebakken Hotel på Læsø.

Verksamheter som vi har samarbetat med:

 

 

Om du letar efter en läderprodukt som inte finns i vårt sortiment får du gärna skicka en förfrågan. Vi skickar dig också gärna vår katalog med mer information och priser. Fyll i kontaktformuläret nedan, och skriv gärna hur många nyckelringar du behöver, samt vid vilket tillfälle de ska användas.

 

Velkommen til byRavn

Vi har lagt merke til at du besøker oss fra en norsk IP-adresse,
og vi ønsker å gjøre deg oppmerksom på at vi også har et norsk nettsted.

Gå til den norske nettbutikken

Fortsett til den danske nettbutikken

Välkommen till byRavn

Vi har lagt märke till att du besöker oss från en svensk IP-adress,
och vi vill göra dig uppmärksam på att vi även har en svensk hemsida.

Gå till den svenska webbshopen

Fortsätt till den danska webbshopen