Spara upp till 25 % på alla hjärtans presenter

5/5 stjärnor

byRavn.se

Frakt 39 kr - Gratis över 749 kr Beställ innan 12.00 - så skickar vi idag

Retur och byte av våra produkter

Om du vill returnera din beställning till oss är det viktigt att du läser igenom texten här på sidan, innan du skickar tillbaka paketet.

Så returnerar du din beställning

Om du vill returnera en vara som är köpt hos byRavn ber vi dig att skicka den till vår adress:
byRavn ApS
Storedamvej 20
6640 Lunderskov
Danmark

Innan du skickar tillbaka varan ombeds du skicka ett mail till byravn@byravn.se, där du skriver att du vill returnera beställningen.

I paketet ber vi dig att inkludera ett utskrivet exemplar av denna retursedel. Det är viktigt att du skriver namn och ordernummer på retursedeln, eftersom vi annars inte har möjlighet att identifiera beställningen i vårt system. Om du inte har någon skrivare eller möjlighet att skriva ut kan du lägga i en handskriven retursedel där du anger ditt fullständiga namn och ditt ordernummer.

När du returnerar din beställning är det viktigt att den förpackas väl. Det innebär att vadderade kuvert, vanliga kuvert eller liknande inte är tillräckligt, eftersom varan med stor sannolikhet kommer att skadas under transporten av returen till oss. Om vi mottar en skadad vara i retur har vi ingen möjlighet att genomföra någon återbetalning. Vi rekommenderar därför att varan returneras i originalemballage eller liknande.

När vi har mottagit varan i retur i gott skick genomför vi din återbetalning.

Vid retur av inredningsprodukter

Om du vill byta dina varor är det viktigt att tänka på att alla beställningar som gjorts med skräddarsydda mått inte accepteras i retur. Det innebär att bland annat handtag med specialmått, läderremmar till garderobsstång eller andra specialtillverkade produkter inte kan returneras. Om du vill ha tillverkat handtag med specialmått till ditt kök och överväger handtag i läder rekommenderar vi att du beställer ett handtag och testar, så att du inte får hem 25 handtag som inte kan returneras.

Inredningsprodukter som exempelvis läderremmar eller handtag kan skickas i retur, så länge de inte har tydliga tecken på användning. Det innebär att om remmar och handtag har monterats med de tillhörande skruvarna, vilket skapat märken i lädret, så kan ingen återbetalning ske.

Exempel på handtag med tydliga tecken på montering, som inte accepteras i retur.

Vi har förståelse för att du vill se handtagen på byrålådor eller skåpsluckor för att få en uppfattning om möblernas nya utseende. Men det är viktigt att du monterar handtagen försiktigt om du vill testa dem. Vi rekommenderar att du försiktigt monterar handtagen utan att spänna åt skruvarna, eftersom det skadar handtaget och därför innebär att varan inte kan accepteras i retur.

Vid retur av nyckelringar och accessoarer

Vi accepterar endast returer av nyckelringar och accessoarer utan personligt eller populär text. Det innebär att nyckelringar, bälten, armband, väskor och liknande inte kan returneras om du har valt en personlig eller populär text på produkten.

Förlängd returrätt

Hos byRavn har vi förlängt returrätten. Det innebär att du har möjlighet att returnera din beställning i hela 30 dagar efter att du mottagit den.

Byte av varor

Om du vill byta någon av våra produkter, och produkten omfattas av returrätten (se ovanstående villkor), ombeds du att skicka ett mail till byravn@byravn.se, där du anger ditt fullständiga namn och ordernummer, samt att du vill byta varan.

I mailet ber vi dig också att informera oss om följande:

  • Ska hela eller en del av beställningen bytas?
  • Vad vill du byta varan till?

Om du till exempel vill byta våra handtag till en annan storlek eller färg informerar du oss om detta i mailet. Du kanske till exempel har mottagit en nyckelring utan tryck, men i stället önskar en nyckelring med personligt tryck. Vad du än vill byta såsom handtag, produkter utan personligt tryck eller något annat från nätbutiken skickas i retur efter avtal via mail. När vi mottagit paketet byter vi varan till den nya produkten du önskar.

Du väljer själv hur paketet ska skickas i retur, så länge varan packas noga - gärna i originalemballage. Vadderade kuvert är inte godkända som returemballage, eftersom varan med stor sannolikhet skadas i dessa. Paketet skickas i retur direkt till vår adress:

byRavn ApS
Storedamvej 20
6640 Lunderskov 
Danmark

Vi kontaktar dig så fort vi mottagit returpaketet, och skickar samtidigt en länk där du kan beställa en ny leverans av paket. En eventuell prisskillnad kommer också vara inkluderad i länken, om du till exempel önskar handtag i en större storlek eller en produkt med ett personligt tryck. Om den nya varan är billigare än den du vill byta till betalar vi tillbaka det resterande beloppet med avdrag för fraktkostnader.

 

Velkommen til byRavn

Vi har lagt merke til at du besøker oss fra en norsk IP-adresse,
og vi ønsker å gjøre deg oppmerksom på at vi også har et norsk nettsted.

Gå til den norske nettbutikken

Fortsett til den danske nettbutikken

Välkommen till byRavn

Vi har lagt märke till att du besöker oss från en svensk IP-adress,
och vi vill göra dig uppmärksam på att vi även har en svensk hemsida.

Gå till den svenska webbshopen

Fortsätt till den danska webbshopen