5/5 stjärnor

byRavn.dk

Snabb leverans hos byRavn

Hos byRavn har vi stort fokus på snabba leveranser

Beställ vardagar innan 12.00, så skickar vi samma dag

När du har beställt en produkt i vår webbshop skickar vi den samma dag som du gjort din beställning, även om den är skräddarsydd med personlig text eller specialmått, så länge vi får den innan kl. 12.00 (på dagen).

Vi skickar din beställning med PostNord. Du väljer själv om din beställning ska skickas som paket eller varubrev. Båda alternativen kan spåras.

PostNord informerar om att:

  • Paket levereras inom 1-3 vardagar
  • Varubrev levereras inom 2-6 vardagar (vanligen 2-4 vardagar)

DHL informerar om att:

Paket levereras inom 1-2 vardagar

DHL levererar vanligen dagen efter att vi skickar din beställning. I utvalda områden är leveranstiden dock 2 dagar. Här på sidan har vi samlat de postnummer där leveranstiden enligt DHL är upp till 2 vardagar.

Så skickar vi din beställning

Vi erbjuder följande leveransmetoder:

- Varubrev (39:- SEK)
Varubrevet kan spåras och levereras i brevlådan om det finns plats, annars levereras det till ditt lokala postombud.

- Paket utan utdelning (79:- SEK)
Paketet levereras till ditt lokala postombud.

- Paket med utdelning (119:- SEK)
Paketet levereras hem till din valda adress. Om du inte är hemma eller paketet inte får plats i brevlådan kommer försändelsen lämnas in till ditt lokala postombud.

- Paket till företag (119:- SEK)
Paketet levereras på din arbetsplats.

- DHL Express  (349 SEK)
Paketet kan spåras under transporten och levereras till din adress

Vi förhåller oss till de leveranstider som vi har informerats om från PostNord och DHL. När vi anger våra leveranstider kan vi därför inte garantera att PostNord och DHL håller de angivna leveranstiderna, men vi kan garantera att vi skickar din beställning så att den kommer fram inom den angivna leveranstiden så länge PostNord och DHL håller sina leveranstider.

Vi rekommenderar alltid att du beställer i så god tid som möjligt.

Längre leveranstid för placeringskort

Vid beställning av placeringskort tar det några dagar innan vi skickar iväg dem.

Normalt skickas de efter ett par dagar.

Din beställning är försenad

Om du inte har mottagit:

- Ditt varubrev inom 6 vardagar

- Ditt paket inom 3 vardagar,

Så kontakta oss (byRavn@byRavn.dk) eller PostNord (0771-33 33 10) så att vi kan hitta din beställning så snabbt som möjligt.

Om du exempelvis väljer leveransmetoden Paket till närmaste ombud (Leverans: vanligen 1-3 vardagar) och vi mottar din beställning en vardag senast klockan 12.00 kommer din beställning att skickas samma dag. Du kan då förvänta dig att motta ditt paket inom 3 vardagar.

Kom ihåg att ange rätt adress

Kom ihåg att kontrollera att din e-postadress och leveransadress är korrekt angivna innan du gör din beställning. Försändelsen kan inte levereras om:

- Du har uppgett fel adress

- Adressen inte är fullständig (om du till exempel har glömt att uppge husnummer)

- Ditt namn inte står på brevlådan

Kundservice hos byRavn:

För oss på byRavn är det viktigt att vår kundservice är på topp. Vi gör alltid vårt bästa för att våra kunder ska få sina beställningar så snabbt som möjligt. Det innebär att vi agerar snabbt om det uppstår några problem med din försändelse, och vi kontaktar gärna posten å dina vägnar.

Om din försändelse försvinner under leveransen gäller följande:

När vi skickar paket och varubrev som kan spåras är det avgörande för PostNord att följande information finns på plats när de ska leverera din försändelse: Kunden måste alltid se till att ange 100 % korrekt adress, inklusive korrekt namn, adress, husnummer, lägenhetsnummer, postnummer, ort, etc. Om försändelsen ska levereras till adressen i stället för till ett utlämningsställe är det viktigt att mottagarens namn framgår tydligt på brevlådan.

Om kunden har angett fel adress, och försändelsen därför måste skickas ut igen, är det kundens ansvar att stå för de extra leveranskostnaderna. Om din försändelse försvinner, och ovanstående upplysningar är korrekta, kommer byRavn se till att skicka ut ett nytt paket till dig så snart som möjligt samt stå för de extra leveranskostnaderna. Om fraktföretaget har tappat bort paketet kan beställningen inte avbrytas/återbetalas, men vi ser som sagt alltid till att paketet kommer fram.

Gratis frakt

Få gratis frakt vid köp för minst 749:-

För att få gratis frakt måste du handla för 749:-, exklusive fraktkostnader och efter eventuell avdragen rabatt.

Inslagning i presentpåse

När du handlar hos byRavn kan du självklart också få din present inslagen i en stilren och elegant bomullspåse. Inslagning i presentpåse kostar 25 kronor. Om du vill att vi slår in din present behöver du bara komma ihåg att klicka i fältet inslagning i din varukorg.
På bilden syns presentpåsarna. De allra flesta produkter slås in i de små påsarna, medan väskor, bälten och vårt nyckelband läggs i den stora påsen.
Vi erbjuder inslagning i presentpåsar av alla våra produkter, med undantag för bordstabletter i läder och nyckelhållare.

Inslagning i presentpåse

 

Företagsjulgåvor

I takt med att temperaturen faller och december och julen närmar sig med snabba steg börjar många fundera på företagsjulgåvor. Vilka personliga julgåvor ska dina anställda få i år? Trots det kalla vädret under vintermånaderna är julen en varm tid, då det är dgs att värdesätta och skämma bort sina närmaste lite extra. Det är en trevlig period då arbetsplatsen kanske är pyntad i röda färger, och där fatet med pepparkakor är ett givet inslag på bordet under personalmötena.

Beslutet om företagspresenter till jul ska tas, och hos byRavn har vi ett bra förslag på den perfekta julgåvan till medarbetarna - kvinnor som män, unga som gamla. Vi erbjuder handgjorda och personliga produkter i läder, som kan anpassas precis enligt dina önskemål. I vår verkstad utvecklar och tillverkar vi allt ifrån nyckelringar och bälten till musmattor. Fördelen med företagsjulgåvor i läder är att vi kan skapa ett personligt tryck på våra produkter. Det innebär att personaljulgåvorna kan anpassas och skräddarsys till varje enskild medarbetare. Hos byRavn tillgodoser vi både verksamheten och de anställda, eftersom det är möjligt att både få tryckt verksamhetens logga och ett namn, en symbol eller liknande som passar företagets personal.

Vår bästsäljare är den populära TX10-nyckelringen, som med sin snygga form och praktiska storlek är en perfekt dekoration på nyckelknippan. Du har också ett stort utbud av möjligheter när det gäller tryck på lädret.

Vi kan trycka:

  • Bokstäverna A-Ö samt À, É, Ò och Ü
  • Siffrorna 0-9
  • Specialtecknen: ' # " . , - + = & @ § $ ? ! / ( )°
  • Över 80 olika symboler

Alla texter trycks med BLOCKBOKSTÄVER.

Nyckelringarna finns i sex olika färger: svart, natur, cognac, röd, mörkblå eller mörkbrun. Det är även möjlighet att välja mellan tre färger på nyckelring och nit (mässing, antikmässing eller stål).

Företagsjulgåvor till anställda

Om vår TX10-nyckelring antingen är för stor, för liten eller för bred så erbjuder vi ett brett utbud av andra produkter av läder. Det kan vara allt ifrån vårt nyckelband till ett sött nyckelhänge, en praktisk musmatta eller en snygg hörlurshållare. Gemensamt för alla produkter är att det är möjligt att få ett personligt tryck på lädret efter egna önskemål. Om du väljer företagspresenter till jul från byRavn kan du vara säker på att alla dina anställda får en unik julgåva som är mer personlig än ett gott rödvin eller en presentkorg.

Danska företagsjulgåvor av dansk kvalitet

Alla våra produkter är handgjorda och utvecklas och tillverkas i vår egen verkstad. Hos oss får du danska företagsjulgåvor av dansk kvalitet, och eftersom alla produkter tillverkas för hand ser vi till att göra en grundlig genomgång och kvalitetskontroll av din beställning innan den skickas från verkstaden. Produkterna tillverkas av vegetabiliskt garvat skinn, som utöver sin goda hållbarhet och höga kvalitet också är helt unikt. I vår sorteringsprocess väljer vi att använda läder med bristningar, bistick och liknande som vittnar om djurets goda liv. Vi tycker att det ger läderprodukterna ett unikt och charmerande drag.

Företagsjulgåvor med logga

Tack vare våra sex standardfärger har du goda möjligheter att hitta en färg som passar dina önskemål och verksamhetens färger. Vi kan också ta fram och trycka företagets logga, så att dina företagsgåvor på ena sidan representerar verksamheten och på andra sidan kan göras personliga till den enskilda medarbetaren. En nyckelring med ingraverad logga är en perfekt gåva till anställda, kunder eller samarbetspartners eftersom en nyckelring är en tidlös accessoar på nyckelknippan som de flesta använder dagligen.


Här på sidan kan du läsa mer om våra nyckelringar i läder med logga

...Om du vill vara helt säker

Om du vill vara helt säker på att våra produkter passar som årets företagspresenter till jul så erbjuder vi oss att skicka dig ett prov på dem. På så sätt kan du utforska lädrets kvalitet och se de olika färgnyanserna. Här på sidan eller via vår mail byravn@byravn.dk kan du också beställa vår katalog med mer information, prislista på våra produkter, med mera. Om du söker en produkt i läder som inte finns med i vårt sortiment bör du inte heller tveka att skicka oss en förfrågan. Vi försöker alltid uppfylla kundens och företagets önskemål så långt det är möjligt.