Spara upp till 25 % på alla hjärtans presenter

5/5 stjärnor

byRavn.se

Frakt 39 kr - Gratis över 749 kr Beställ innan 12.00 - så skickar vi idag

Företagsjulgåvor

I takt med att temperaturen faller och december och julen närmar sig med snabba steg börjar många fundera på företagsjulgåvor. Vilka personliga julgåvor ska dina anställda få i år? Trots det kalla vädret under vintermånaderna är julen en varm tid, då det är dgs att värdesätta och skämma bort sina närmaste lite extra. Det är en trevlig period då arbetsplatsen kanske är pyntad i röda färger, och där fatet med pepparkakor är ett givet inslag på bordet under personalmötena.

Beslutet om företagspresenter till jul ska tas, och hos byRavn har vi ett bra förslag på den perfekta julgåvan till medarbetarna - kvinnor som män, unga som gamla. Vi erbjuder handgjorda och personliga produkter i läder, som kan anpassas precis enligt dina önskemål. I vår verkstad utvecklar och tillverkar vi allt ifrån nyckelringar och bälten till musmattor. Fördelen med företagsjulgåvor i läder är att vi kan skapa ett personligt tryck på våra produkter. Det innebär att personaljulgåvorna kan anpassas och skräddarsys till varje enskild medarbetare. Hos byRavn tillgodoser vi både verksamheten och de anställda, eftersom det är möjligt att både få tryckt verksamhetens logga och ett namn, en symbol eller liknande som passar företagets personal.

Vår bästsäljare är den populära TX10-nyckelringen, som med sin snygga form och praktiska storlek är en perfekt dekoration på nyckelknippan. Du har också ett stort utbud av möjligheter när det gäller tryck på lädret.

Vi kan trycka:

  • Bokstäverna A-Ö samt À, É, Ò och Ü
  • Siffrorna 0-9
  • Specialtecknen: ' # " . , - + = & @ § $ ? ! / ( )°
  • Över 80 olika symboler

Alla texter trycks med BLOCKBOKSTÄVER.

Nyckelringarna finns i sex olika färger: svart, natur, cognac, röd, mörkblå eller mörkbrun. Det är även möjlighet att välja mellan tre färger på nyckelring och nit (mässing, antikmässing eller stål).

Företagsjulgåvor till anställda

Om vår TX10-nyckelring antingen är för stor, för liten eller för bred så erbjuder vi ett brett utbud av andra produkter av läder. Det kan vara allt ifrån vårt nyckelband till ett sött nyckelhänge, en praktisk musmatta eller en snygg hörlurshållare. Gemensamt för alla produkter är att det är möjligt att få ett personligt tryck på lädret efter egna önskemål. Om du väljer företagspresenter till jul från byRavn kan du vara säker på att alla dina anställda får en unik julgåva som är mer personlig än ett gott rödvin eller en presentkorg.

Danska företagsjulgåvor av dansk kvalitet

Alla våra produkter är handgjorda och utvecklas och tillverkas i vår egen verkstad. Hos oss får du danska företagsjulgåvor av dansk kvalitet, och eftersom alla produkter tillverkas för hand ser vi till att göra en grundlig genomgång och kvalitetskontroll av din beställning innan den skickas från verkstaden. Produkterna tillverkas av vegetabiliskt garvat skinn, som utöver sin goda hållbarhet och höga kvalitet också är helt unikt. I vår sorteringsprocess väljer vi att använda läder med bristningar, bistick och liknande som vittnar om djurets goda liv. Vi tycker att det ger läderprodukterna ett unikt och charmerande drag.

Företagsjulgåvor med logga

Tack vare våra sex standardfärger har du goda möjligheter att hitta en färg som passar dina önskemål och verksamhetens färger. Vi kan också ta fram och trycka företagets logga, så att dina företagsgåvor på ena sidan representerar verksamheten och på andra sidan kan göras personliga till den enskilda medarbetaren. En nyckelring med ingraverad logga är en perfekt gåva till anställda, kunder eller samarbetspartners eftersom en nyckelring är en tidlös accessoar på nyckelknippan som de flesta använder dagligen.


Här på sidan kan du läsa mer om våra nyckelringar i läder med logga

...Om du vill vara helt säker

Om du vill vara helt säker på att våra produkter passar som årets företagspresenter till jul så erbjuder vi oss att skicka dig ett prov på dem. På så sätt kan du utforska lädrets kvalitet och se de olika färgnyanserna. Här på sidan eller via vår mail byravn@byravn.dk kan du också beställa vår katalog med mer information, prislista på våra produkter, med mera. Om du söker en produkt i läder som inte finns med i vårt sortiment bör du inte heller tveka att skicka oss en förfrågan. Vi försöker alltid uppfylla kundens och företagets önskemål så långt det är möjligt.

Velkommen til byRavn

Vi har lagt merke til at du besøker oss fra en norsk IP-adresse,
og vi ønsker å gjøre deg oppmerksom på at vi også har et norsk nettsted.

Gå til den norske nettbutikken

Fortsett til den danske nettbutikken

Välkommen till byRavn

Vi har lagt märke till att du besöker oss från en svensk IP-adress,
och vi vill göra dig uppmärksam på att vi även har en svensk hemsida.

Gå till den svenska webbshopen

Fortsätt till den danska webbshopen