Spara upp till 25 % på alla hjärtans presenter

5/5 stjärnor

byRavn.se

Frakt 39 kr - Gratis över 749 kr Beställ innan 12.00 - så skickar vi idag

Perfekt match: specialöl och handgjorda nyckelringar

”Det ger ett gott intryck att kunna överraska våra kunder med en gåva som passar bra ihop med vår öl eftersom den har själ, är ett gott hantverk och är tillverkad av bra naturliga material.”

Nyckelringar med Albani-logga

Albani har precis anordnat ett exklusivt kundevent i samband med lanseringen av ett nytt ekologiskt specialöl. På Storms Pakhus blev kunderna bortskämda med god specialöl, läcker mat och en goodiebag där det bland annat låg en nyckelring från byRavn med en tryckt Albani-logga.

Pernille Wichmann Sørensen, Marketing Portfolio Manager hos Albani, tycker att lädernyckelringarna från byRavn passade perfekt under detta exklusiva kundevent, och säger: ”För oss var det viktigt att hitta en gåva till våra kunder som passar med vårt öl, ett ekologiskt specialöl med extra fokus på naturlighet, kvalitet och gott hantverk. Vi tycker att era handgjorda nyckelringar i snyggt kraftigt skinn kompleterar vår nya ekologiska craft beer helt perfekt.”

Just att kunna ge kunderna något extra som de inte förväntar sig är något som gänget på Albani har riktigt bra erfarenhet av: ”Vi vet att det senaste intrycket man ger sina kunder är viktigt, och därför var det också viktigt för oss att ge våra kunder något extra att ta med hem”, berättar Pernille.

Att byRavn är en mindre företag med fokus på gott hantverk har också varit av stor betydelse för Pernille: ”Jag tycker att det är ett stort plus, och att nyckelringarna är tillverkade för hand ger produkten både charm och själ.”

Inköpsprocessen: ”det gick smidigt, så det var helt perfekt”

Pernille hade en tydlig idé om hur hon ville att slutresultatet skulle se ut. ”Jag kände att jag hade riktigt bra koll på det. Jag visste precis hur det färdiga resultatet skulle se ut, och nyckelringen med tryck blev precis som jag hade tänkt mig”.
Pernille tycker i övrigt att vi hade en riktigt bra dialog under hela processen, och säger att: “Jag kände mig trygg med att handla från er eftersom ni var bra och snabba på att svara på våra frågor samt illustrera hur det slutgiltiga trycket på nyckelringen skulle de ut på det utvalda materialet”.

Fakta om nyckelringen som Albani har valt:

Modell: TX10

Läderfärg: Natur

Färg på nyckelring och nit: stål (silver)

Nyckelringar med Albani-logga - natur skinn

Värt att veta om produkter med logga

Vi har samlat all relevant information om nyckelringarna med logga på denna sida. Här kan du läsa mer om våra produkter, leveranstider samt se ett antal exempel på vårt tidigare arbete.

Är du intresserad av en offert?

Kontakta oss på telefon eller mail +45 60 10 82 97 / byRavn@byRavn.dk eller fyll i kontaktformuläret nedan.


Velkommen til byRavn

Vi har lagt merke til at du besøker oss fra en norsk IP-adresse,
og vi ønsker å gjøre deg oppmerksom på at vi også har et norsk nettsted.

Gå til den norske nettbutikken

Fortsett til den danske nettbutikken

Välkommen till byRavn

Vi har lagt märke till att du besöker oss från en svensk IP-adress,
och vi vill göra dig uppmärksam på att vi även har en svensk hemsida.

Gå till den svenska webbshopen

Fortsätt till den danska webbshopen