5/5 stjärnor

byRavn.dk

Snabb leverans hos byRavn

Hos byRavn har vi stort fokus på snabba leveranser

Beställ vardagar innan 12.00, så skickar vi samma dag

När du har beställt en produkt i vår webbshop skickar vi den samma dag som du gjort din beställning, även om den är skräddarsydd med personlig text eller specialmått, så länge vi får den innan kl. 12.00 (på dagen).

Vi skickar din beställning med PostNord. Du väljer själv om din beställning ska skickas som paket eller varubrev. Båda alternativen kan spåras.

PostNord informerar om att:

  • Paket levereras inom 1-3 vardagar
  • Varubrev levereras inom 2-6 vardagar (vanligen 2-4 vardagar)

DHL informerar om att:

Paket levereras inom 1-2 vardagar

DHL levererar vanligen dagen efter att vi skickar din beställning. I utvalda områden är leveranstiden dock 2 dagar. Här på sidan har vi samlat de postnummer där leveranstiden enligt DHL är upp till 2 vardagar.

Så skickar vi din beställning

Vi erbjuder följande leveransmetoder:

- Varubrev (39:- SEK)
Varubrevet kan spåras och levereras i brevlådan om det finns plats, annars levereras det till ditt lokala postombud.

- Paket utan utdelning (79:- SEK)
Paketet levereras till ditt lokala postombud.

- Paket med utdelning (119:- SEK)
Paketet levereras hem till din valda adress. Om du inte är hemma eller paketet inte får plats i brevlådan kommer försändelsen lämnas in till ditt lokala postombud.

- Paket till företag (119:- SEK)
Paketet levereras på din arbetsplats.

- DHL Express  (349 SEK)
Paketet kan spåras under transporten och levereras till din adress

Vi förhåller oss till de leveranstider som vi har informerats om från PostNord och DHL. När vi anger våra leveranstider kan vi därför inte garantera att PostNord och DHL håller de angivna leveranstiderna, men vi kan garantera att vi skickar din beställning så att den kommer fram inom den angivna leveranstiden så länge PostNord och DHL håller sina leveranstider.

Vi rekommenderar alltid att du beställer i så god tid som möjligt.

Längre leveranstid för placeringskort

Vid beställning av placeringskort tar det några dagar innan vi skickar iväg dem.

Normalt skickas de efter ett par dagar.

Din beställning är försenad

Om du inte har mottagit:

- Ditt varubrev inom 6 vardagar

- Ditt paket inom 3 vardagar,

Så kontakta oss (byRavn@byRavn.dk) eller PostNord (0771-33 33 10) så att vi kan hitta din beställning så snabbt som möjligt.

Om du exempelvis väljer leveransmetoden Paket till närmaste ombud (Leverans: vanligen 1-3 vardagar) och vi mottar din beställning en vardag senast klockan 12.00 kommer din beställning att skickas samma dag. Du kan då förvänta dig att motta ditt paket inom 3 vardagar.

Kom ihåg att ange rätt adress

Kom ihåg att kontrollera att din e-postadress och leveransadress är korrekt angivna innan du gör din beställning. Försändelsen kan inte levereras om:

- Du har uppgett fel adress

- Adressen inte är fullständig (om du till exempel har glömt att uppge husnummer)

- Ditt namn inte står på brevlådan

Kundservice hos byRavn:

För oss på byRavn är det viktigt att vår kundservice är på topp. Vi gör alltid vårt bästa för att våra kunder ska få sina beställningar så snabbt som möjligt. Det innebär att vi agerar snabbt om det uppstår några problem med din försändelse, och vi kontaktar gärna posten å dina vägnar.

Om din försändelse försvinner under leveransen gäller följande:

När vi skickar paket och varubrev som kan spåras är det avgörande för PostNord att följande information finns på plats när de ska leverera din försändelse: Kunden måste alltid se till att ange 100 % korrekt adress, inklusive korrekt namn, adress, husnummer, lägenhetsnummer, postnummer, ort, etc. Om försändelsen ska levereras till adressen i stället för till ett utlämningsställe är det viktigt att mottagarens namn framgår tydligt på brevlådan.

Om kunden har angett fel adress, och försändelsen därför måste skickas ut igen, är det kundens ansvar att stå för de extra leveranskostnaderna. Om din försändelse försvinner, och ovanstående upplysningar är korrekta, kommer byRavn se till att skicka ut ett nytt paket till dig så snart som möjligt samt stå för de extra leveranskostnaderna. Om fraktföretaget har tappat bort paketet kan beställningen inte avbrytas/återbetalas, men vi ser som sagt alltid till att paketet kommer fram.

Gratis frakt

Få gratis frakt vid köp för minst 749:-

För att få gratis frakt måste du handla för 749:-, exklusive fraktkostnader och efter eventuell avdragen rabatt.

Inslagning i presentpåse

När du handlar hos byRavn kan du självklart också få din present inslagen i en stilren och elegant bomullspåse. Inslagning i presentpåse kostar 30 kronor. Om du vill att vi slår in din present behöver du bara komma ihåg att klicka i fältet inslagning i din varukorg.
På bilden syns presentpåsarna. De allra flesta produkter slås in i de små påsarna, medan väskor, bälten och vårt nyckelband läggs i den stora påsen.
Vi erbjuder inslagning i presentpåsar av alla våra produkter, med undantag för bordstabletter i läder och nyckelhållare.

Inslagning i presentpåse

 

Nytt hus - ny nyckelring

“Vi trodde att handgjorda och danskproducerade nyckelringar i läder var mycket dyrare”

eurodan - nyckelringar

När den stora dagen kommer, och det splitternya eurodan-huset står klart, får köparna ta emot nyckeln till sitt nya hus tillsammans med en nyckelring från byRavn.

Marie Dollerup, marknadskoordinator hos eurodan-huse, tycker att nyckelringarna från byRavn är en perfekt present att ge till husköparna.
“Vi tycker att nyckelringen passar bra tillsammans med våra hus. Den är tillverkad i vackert skinn, som matchar de senaste trenderna och den stil och kvalitet som kännetecknar våra hus”.

Snabb leverans, dansktillverkade och snyggt präglad logga

När Marie Dollerup tänker tillbaka på beslutsprocessen och köpupplevelsen fäster hon sig särskilt vid att nyckelringarna är dansktillverkade och av hög kvalitet. 
“Jeg är positivt överraskad över att det går att tillverka nyckelringar av så hög kvalitet till ett rimligt pris i Danmark” säger Marie, och fortsätter: “även om vår logga är väldigt detaljerad blev den perfekt återgiven på nyckelringen”

Marie anger också leveranstiden som en positiv upplevelse: Från beställning av nyckelringarna till leveransen gick det cirka 3 veckor. Det tog cirka 10 dagar att tillverka loggan, samtidigt som nyckelringarna tillverkades och förbereddes för prägling. När loggan var färdig och klar att användas började vi att prägla och packa nyckelringarna, och sedan skickades de från vår verkstad.

Fakta om nyckelringen som eurodan-huse har valt:

Modell: TX10
Läderfärg: Natur
Färg på nyckelring och nit: antikmässing

Nytt hus - ny nyckelring

Om eurodan-huse

Hos eurodan-huse går kvalitet, gott hantverk och en hög utrustningsnivå hand i hand med funktionalitet, finish och konkurrenskraftiga priser. Sedan 1978 har eurodan-huse uppfyllt över 11 000 familjers husdrömmar.

Värt att veta om produkter med logga

Vi har samlat all relevant information om nyckelringar med logga på denna sida. Här kan du läsa mer om våra produkter, leveranstider samt se ett antal exemplar på våra tidigare arbeten.

Är du intresserad av en offert?

Kontakta oss på telefon eller mail +45 60 10 82 97 / byRavn@byRavn.dk eller fyll i kontaktformuläret nedan.