Spara upp till 25 % på alla hjärtans presenter

5/5 stjärnor

byRavn.se

Frakt 39 kr - Gratis över 749 kr Beställ innan 12.00 - så skickar vi idag

Dekorera barnrummet med läder

Dekorera barnrummet med läder

Det är inte bara när köket, entrén, sovrummet eller matsalen behöver fräschas upp som du kan använda läder. Vi kan också bidra till lite förnyelse i barnrummet.

Bokstäver i läder

Dina barn är förmodligen ganska stolta över sina rum och visar dem gärna upp när det kommer gäster. Med bokstäver i läder kan du ha barnets namn på dörren till rummet, vilket barnet bara kommer att tycka är coolt. Bokstäverna kan också användas för att skriva "läshörna", "dröm sött" eller ett sött talesätt eller citat som du använder.

Alfabet i läder för väggen

Kanske har ditt barn börjat öva på alfabetssången lite och vet åtminstone väl vilken bokstav den börjar med. Kanske är det skoltid snart?

Ett alfabet till väggen kan hjälpa barnet att känna igen bokstäverna och kan göra det lättare att få grepp om alla bokstäverna. Du kan få blå bokstäver för alla konsonanter och röda bokstäver för alla vokaler - så du kan också träna konsonanter och vokaler.

Siffror på väggen

Precis som alfabetet kan även nummerraden vara bra att ha hängande på väggen, så att barnet enkelt kan se alla siffror själv. Kanske har ditt barn börjat räkna på alla fingrar? De måste ju också lära sig hur siffrorna ser ut och det är smart att ha dem hängande där så man kan titta på dem. Då kan det vara lättare att komma ihåg exakt vad som kommer efter 8.


Värt att veta om siffror och bokstäver

Alla bokstäver och siffror är ca. 7 cm höga (förutom Å, Ä och Ö, som är något högre) och är monterade med häftmassa. Du kan få bokstäverna i våra sex läderfärger: natur, cognac, svart, mörkbrun, mörkblå och röd. Och självklart bestämmer du själv vilken färg som passar din inredning.

Läderhandtag

Är lekköket också populärt hemma hos dig? Och har du sett de tusentals IKEA hacks du kan utsätta lekköket för? Ett enkelt sätt att lite ändra utseendet på lekköket är att byta ut handtagen och sätta på läderhandtag istället. Dessutom kan du även måla köket – beroende på hur mycket du vill göra av det.Hemma har vi målat lekköket, satt på läderhandtag, monterat knoppar ovanför "ugnen" och satt in en lampa i "mikrougnen" så att den lyser när man öppnar den.

Våra läderhandtag kan givetvis även användas på skåp och lådor i barnrummet, så att allt passar ihop.


Velkommen til byRavn

Vi har lagt merke til at du besøker oss fra en norsk IP-adresse,
og vi ønsker å gjøre deg oppmerksom på at vi også har et norsk nettsted.

Gå til den norske nettbutikken

Fortsett til den danske nettbutikken

Välkommen till byRavn

Vi har lagt märke till att du besöker oss från en svensk IP-adress,
och vi vill göra dig uppmärksam på att vi även har en svensk hemsida.

Gå till den svenska webbshopen

Fortsätt till den danska webbshopen