Spara upp till 25 % på alla hjärtans presenter

5/5 stjärnor

byRavn.se

Frakt 39 kr - Gratis över 749 kr Beställ innan 12.00 - så skickar vi idag

Snygga handtag i läder

handtag i läder

Skräddarsydda handtag i läder

Vi erbjuder ett stort urval av handtag i läder. Handtagen finns i fyra färger och med ett antal olika skruvar i olika färger.

 

handtag i läder i natur

 

Om du är intresserad av våra snygga handtag kan du beställa läderhandtag på denna sida.

Om du har några frågor som du vill ha svar på innan en eventuell beställning, så kan vi kontaktas på byRavn@byRavn.dk eller via telefon +45 60 10 82 97.

Vi skräddarsyr dina handtag

Vi har ett stort urval av skruvar - därför är det viktigt att du mäter tjockleken på dina skåp/lådor innan du gör din beställning, så att vi kan skicka med rätt skruvar som passar dina behov. Om du beställer handtag som monteras med två skruvar måste vi också känna till avståndet mellan skruvhålen. Här är det viktigt att du mäter avståndet från mitten till mitten av de existerande hålen. Vanligtvis är det 10, 13 eller 16 cm mellan hålen.

Om våra handtag med standardmått inte passar till dina skåp eller lådor har du också möjlighet att beställa handtag som är anpassade efter valfria mått. Våra handtag i specialmått skräddarsys så att hålavstånden passar dina behov. Vi upplever ofta att våra kunder väljer handtag med specialmått när det handlar om gamla möbler eller möbler med ovanliga mått. Då är det nämligen svårt att hitta handtag som passar. 

handtag i läder, natur

handtag i läder i cognac

Det är bara fantasin som sätter gränser för användningen av våra handtag i läder. Vi säljer dels handtag till nya och gamla kök, där våra handtag bidrar till att ge köksluckorna ett enkelt och nordiskt utseende. Handtagen används också till upcycling/renovering av gamla skåp, garderober, etc. Alternativa användningsmetoder kan vara att använda handtagen till att sätta fast en klädstång eller för att hänga en enkel krok på.
Velkommen til byRavn

Vi har lagt merke til at du besøker oss fra en norsk IP-adresse,
og vi ønsker å gjøre deg oppmerksom på at vi også har et norsk nettsted.

Gå til den norske nettbutikken

Fortsett til den danske nettbutikken

Välkommen till byRavn

Vi har lagt märke till att du besöker oss från en svensk IP-adress,
och vi vill göra dig uppmärksam på att vi även har en svensk hemsida.

Gå till den svenska webbshopen

Fortsätt till den danska webbshopen