Spara upp till 25 % på alla hjärtans presenter

5/5 stjärnor

byRavn.se

Frakt 39 kr - Gratis över 749 kr Beställ innan 12.00 - så skickar vi idag

Placeringskort till bröllop

Placeringskort till bröllop

Placeringskort till bröllop i snyggt läder

Letar du efter unika placeringskort till ditt bröllop? Då hoppas vi att du har 2 minuter över för att läsa denna artikel!

Hos byRavn tillverkar vi olika skräddarsydda produkter i läder - bland annat placeringskort till bröllop.

Placeringskort till bröllop i snyggt italienskt läder

Placeringskort till bröllopet samt en snygg present till gästerna

Om du letar efter ett alternativ till traditionella placeringskort i papper, så tycker vi att läder är ett härligt alternativ, dels eftersom det gör att bordsdukningen ger ett helt annat intryck, och dels eftersom gästerna kan ta det med sig hem och använda placeringskortet som nyckelring på nyckelknippan. Då kommer gästerna att påminnas om den trevliga festen varje gång de använder sina nycklar.

Vi märker ett riktigt stort intresse för våra placeringskort till bröllop, inte bara för att de skiljer sig från traditionella placeringskort, utan särskilt för att de samtidigt blir en trevlig gåva till gästerna. En present som alla gästerna kan använda och som de garanterat kommer att bli glada över.

Vi har tillverkat placeringskort till riktigt många bröllop (och andra fester), och fått väldigt bra återkoppling från våra kunder. Några av dem var från början tveksamma till om deras gäster skulle använda placeringskortet/nyckelringen efter festen, men har sedan varit mycket positiva. Våra kunder berättar glatt om hur uppskattad den lilla gåvan varit bland gästerna :) 

Placeringskort till bröllopet

Placeringskort till bröllop av hög kvalitet

Alla våra produkter tillverkas för hand i vår verkstad i Danmark. Vi trycker placeringskorten ett och ett, och sedan sätter vi ihop dem med den valda niten och nyckelringen. Alla våra produkter är tillverkade av snyggt skinn, som är cirka 2,5 mm tjockt.

Skräddarsydda placeringskort till ditt bröllop

Vi har möjlighet att skräddarsy dina placeringskort så att de matchar bordsdukningen. Vi använder oss av läder i följande sex färger: natur, cognac, svart, mörkbrun, mörkblå och röd. Niten och själva nyckelringen finns i tre färger: antikmässing (mörk), mässing (guld) och stål (silver). Om du vill kan vi också trycka en symbol efter namnen.

Leveranstid

Efter att vi har tagit emot din beställning och den slutgiltiga gästlistan tar det bara några dagar innan vi är redo att skicka iväg placeringskorten. Vi tar gärna emot beställningen senast 14 dagar innan placeringskorten ska användas. Dock vill vi gärna ta del av gästlistan så snart ni har hört från alla gästerna. Bara så att vi alla slipper att vara nervösa för om posten levererar paketet i tid.

Vill ni att era placeringskort till bröllopet tillverkas av läder?

Om ni vill ha placeringskort i läder på bordet så är vi redo att hjälpa till. I vår webbshop kan du läsa mycket mer om våra placeringskort - där finns också fler inspirationsbilder. Du kan läsa om placeringskort i läder här.
Velkommen til byRavn

Vi har lagt merke til at du besøker oss fra en norsk IP-adresse,
og vi ønsker å gjøre deg oppmerksom på at vi også har et norsk nettsted.

Gå til den norske nettbutikken

Fortsett til den danske nettbutikken

Välkommen till byRavn

Vi har lagt märke till att du besöker oss från en svensk IP-adress,
och vi vill göra dig uppmärksam på att vi även har en svensk hemsida.

Gå till den svenska webbshopen

Fortsätt till den danska webbshopen