5/5 stjärnor

byRavn.dk

Snabb leverans hos byRavn

Hos byRavn har vi stort fokus på snabba leveranser

Beställ vardagar innan 12.00, så skickar vi samma dag

När du har beställt en produkt i vår webbshop skickar vi den samma dag som du gjort din beställning, även om den är skräddarsydd med personlig text eller specialmått, så länge vi får den innan kl. 12.00 (på dagen).

Vi skickar din beställning med PostNord. Du väljer själv om din beställning ska skickas som paket eller varubrev. Båda alternativen kan spåras.

PostNord informerar om att:

  • Paket levereras inom 1-3 vardagar
  • Varubrev levereras inom 2-6 vardagar (vanligen 2-4 vardagar)

DHL informerar om att:

Paket levereras inom 1-2 vardagar

DHL levererar vanligen dagen efter att vi skickar din beställning. I utvalda områden är leveranstiden dock 2 dagar. Här på sidan har vi samlat de postnummer där leveranstiden enligt DHL är upp till 2 vardagar.

Så skickar vi din beställning

Vi erbjuder följande leveransmetoder:

- Varubrev (39:- SEK)
Varubrevet kan spåras och levereras i brevlådan om det finns plats, annars levereras det till ditt lokala postombud.

- Paket utan utdelning (79:- SEK)
Paketet levereras till ditt lokala postombud.

- Paket med utdelning (119:- SEK)
Paketet levereras hem till din valda adress. Om du inte är hemma eller paketet inte får plats i brevlådan kommer försändelsen lämnas in till ditt lokala postombud.

- Paket till företag (119:- SEK)
Paketet levereras på din arbetsplats.

- DHL Express  (349 SEK)
Paketet kan spåras under transporten och levereras till din adress

Vi förhåller oss till de leveranstider som vi har informerats om från PostNord och DHL. När vi anger våra leveranstider kan vi därför inte garantera att PostNord och DHL håller de angivna leveranstiderna, men vi kan garantera att vi skickar din beställning så att den kommer fram inom den angivna leveranstiden så länge PostNord och DHL håller sina leveranstider.

Vi rekommenderar alltid att du beställer i så god tid som möjligt.

Längre leveranstid för placeringskort

Vid beställning av placeringskort tar det några dagar innan vi skickar iväg dem.

Normalt skickas de efter ett par dagar.

Din beställning är försenad

Om du inte har mottagit:

- Ditt varubrev inom 6 vardagar

- Ditt paket inom 3 vardagar,

Så kontakta oss (byRavn@byRavn.dk) eller PostNord (0771-33 33 10) så att vi kan hitta din beställning så snabbt som möjligt.

Om du exempelvis väljer leveransmetoden Paket till närmaste ombud (Leverans: vanligen 1-3 vardagar) och vi mottar din beställning en vardag senast klockan 12.00 kommer din beställning att skickas samma dag. Du kan då förvänta dig att motta ditt paket inom 3 vardagar.

Kom ihåg att ange rätt adress

Kom ihåg att kontrollera att din e-postadress och leveransadress är korrekt angivna innan du gör din beställning. Försändelsen kan inte levereras om:

- Du har uppgett fel adress

- Adressen inte är fullständig (om du till exempel har glömt att uppge husnummer)

- Ditt namn inte står på brevlådan

Kundservice hos byRavn:

För oss på byRavn är det viktigt att vår kundservice är på topp. Vi gör alltid vårt bästa för att våra kunder ska få sina beställningar så snabbt som möjligt. Det innebär att vi agerar snabbt om det uppstår några problem med din försändelse, och vi kontaktar gärna posten å dina vägnar.

Om din försändelse försvinner under leveransen gäller följande:

När vi skickar paket och varubrev som kan spåras är det avgörande för PostNord att följande information finns på plats när de ska leverera din försändelse: Kunden måste alltid se till att ange 100 % korrekt adress, inklusive korrekt namn, adress, husnummer, lägenhetsnummer, postnummer, ort, etc. Om försändelsen ska levereras till adressen i stället för till ett utlämningsställe är det viktigt att mottagarens namn framgår tydligt på brevlådan.

Om kunden har angett fel adress, och försändelsen därför måste skickas ut igen, är det kundens ansvar att stå för de extra leveranskostnaderna. Om din försändelse försvinner, och ovanstående upplysningar är korrekta, kommer byRavn se till att skicka ut ett nytt paket till dig så snart som möjligt samt stå för de extra leveranskostnaderna. Om fraktföretaget har tappat bort paketet kan beställningen inte avbrytas/återbetalas, men vi ser som sagt alltid till att paketet kommer fram.

Gratis frakt

Få gratis frakt vid köp för minst 749:-

För att få gratis frakt måste du handla för 749:-, exklusive fraktkostnader och efter eventuell avdragen rabatt.

Inslagning i presentpåse

När du handlar hos byRavn kan du självklart också få din present inslagen i en stilren och elegant bomullspåse. Inslagning i presentpåse kostar 30 kronor. Om du vill att vi slår in din present behöver du bara komma ihåg att klicka i fältet inslagning i din varukorg.
På bilden syns presentpåsarna. De allra flesta produkter slås in i de små påsarna, medan väskor, bälten och vårt nyckelband läggs i den stora påsen.
Vi erbjuder inslagning i presentpåsar av alla våra produkter, med undantag för bordstabletter i läder och nyckelhållare.

Inslagning i presentpåse

 

Placeringskort till bröllop

06, juli, 2018

Placeringskort till bröllop

Placeringskort till bröllop i snyggt läder

Letar du efter unika placeringskort till ditt bröllop? Då hoppas vi att du har 2 minuter över för att läsa denna artikel!

Hos byRavn tillverkar vi olika skräddarsydda produkter i läder - bland annat placeringskort till bröllop.

Placeringskort till bröllop i snyggt italienskt läder

Placeringskort till bröllopet samt en snygg present till gästerna

Om du letar efter ett alternativ till traditionella placeringskort i papper, så tycker vi att läder är ett härligt alternativ, dels eftersom det gör att bordsdukningen ger ett helt annat intryck, och dels eftersom gästerna kan ta det med sig hem och använda placeringskortet som nyckelring på nyckelknippan. Då kommer gästerna att påminnas om den trevliga festen varje gång de använder sina nycklar.

Vi märker ett riktigt stort intresse för våra placeringskort till bröllop, inte bara för att de skiljer sig från traditionella placeringskort, utan särskilt för att de samtidigt blir en trevlig gåva till gästerna. En present som alla gästerna kan använda och som de garanterat kommer att bli glada över.

Vi har tillverkat placeringskort till riktigt många bröllop (och andra fester), och fått väldigt bra återkoppling från våra kunder. Några av dem var från början tveksamma till om deras gäster skulle använda placeringskortet/nyckelringen efter festen, men har sedan varit mycket positiva. Våra kunder berättar glatt om hur uppskattad den lilla gåvan varit bland gästerna :) 

Placeringskort till bröllopet

Placeringskort till bröllop av hög kvalitet

Alla våra produkter tillverkas för hand i vår verkstad i Danmark. Vi trycker placeringskorten ett och ett, och sedan sätter vi ihop dem med den valda niten och nyckelringen. Alla våra produkter är tillverkade av snyggt skinn, som är cirka 2,5 mm tjockt.

Skräddarsydda placeringskort till ditt bröllop

Vi har möjlighet att skräddarsy dina placeringskort så att de matchar bordsdukningen. Vi använder oss av läder i följande sex färger: natur, cognac, svart, mörkbrun, mörkblå och röd. Niten och själva nyckelringen finns i tre färger: antikmässing (mörk), mässing (guld) och stål (silver). Om du vill kan vi också trycka en symbol efter namnen.

Leveranstid

Efter att vi har tagit emot din beställning och den slutgiltiga gästlistan tar det bara några dagar innan vi är redo att skicka iväg placeringskorten. Vi tar gärna emot beställningen senast 14 dagar innan placeringskorten ska användas. Dock vill vi gärna ta del av gästlistan så snart ni har hört från alla gästerna. Bara så att vi alla slipper att vara nervösa för om posten levererar paketet i tid.

Vill ni att era placeringskort till bröllopet tillverkas av läder?

Om ni vill ha placeringskort i läder på bordet så är vi redo att hjälpa till. I vår webbshop kan du läsa mycket mer om våra placeringskort - där finns också fler inspirationsbilder. Du kan läsa om placeringskort i läder här.