5/5 stjärnor

byRavn.dk

Snabb leverans hos byRavn

Hos byRavn har vi stort fokus på snabba leveranser

Beställ vardagar innan 12.00, så skickar vi samma dag

När du har beställt en produkt i vår webbshop skickar vi den samma dag som du gjort din beställning, även om den är skräddarsydd med personlig text eller specialmått, så länge vi får den innan kl. 12.00 (på dagen).

Vi skickar din beställning med PostNord. Du väljer själv om din beställning ska skickas som paket eller varubrev. Båda alternativen kan spåras.

PostNord informerar om att:

  • Paket levereras inom 1-3 vardagar
  • Varubrev levereras inom 2-6 vardagar (vanligen 2-4 vardagar)

DHL informerar om att:

Paket levereras inom 1-2 vardagar

DHL levererar vanligen dagen efter att vi skickar din beställning. I utvalda områden är leveranstiden dock 2 dagar. Här på sidan har vi samlat de postnummer där leveranstiden enligt DHL är upp till 2 vardagar.

Så skickar vi din beställning

Vi erbjuder följande leveransmetoder:

- Varubrev (39:- SEK)
Varubrevet kan spåras och levereras i brevlådan om det finns plats, annars levereras det till ditt lokala postombud.

- Paket utan utdelning (79:- SEK)
Paketet levereras till ditt lokala postombud.

- Paket med utdelning (119:- SEK)
Paketet levereras hem till din valda adress. Om du inte är hemma eller paketet inte får plats i brevlådan kommer försändelsen lämnas in till ditt lokala postombud.

- Paket till företag (119:- SEK)
Paketet levereras på din arbetsplats.

- DHL Express  (349 SEK)
Paketet kan spåras under transporten och levereras till din adress

Vi förhåller oss till de leveranstider som vi har informerats om från PostNord och DHL. När vi anger våra leveranstider kan vi därför inte garantera att PostNord och DHL håller de angivna leveranstiderna, men vi kan garantera att vi skickar din beställning så att den kommer fram inom den angivna leveranstiden så länge PostNord och DHL håller sina leveranstider.

Vi rekommenderar alltid att du beställer i så god tid som möjligt.

Längre leveranstid för placeringskort

Vid beställning av placeringskort tar det några dagar innan vi skickar iväg dem.

Normalt skickas de efter ett par dagar.

Din beställning är försenad

Om du inte har mottagit:

- Ditt varubrev inom 6 vardagar

- Ditt paket inom 3 vardagar,

Så kontakta oss (byRavn@byRavn.dk) eller PostNord (0771-33 33 10) så att vi kan hitta din beställning så snabbt som möjligt.

Om du exempelvis väljer leveransmetoden Paket till närmaste ombud (Leverans: vanligen 1-3 vardagar) och vi mottar din beställning en vardag senast klockan 12.00 kommer din beställning att skickas samma dag. Du kan då förvänta dig att motta ditt paket inom 3 vardagar.

Kom ihåg att ange rätt adress

Kom ihåg att kontrollera att din e-postadress och leveransadress är korrekt angivna innan du gör din beställning. Försändelsen kan inte levereras om:

- Du har uppgett fel adress

- Adressen inte är fullständig (om du till exempel har glömt att uppge husnummer)

- Ditt namn inte står på brevlådan

Kundservice hos byRavn:

För oss på byRavn är det viktigt att vår kundservice är på topp. Vi gör alltid vårt bästa för att våra kunder ska få sina beställningar så snabbt som möjligt. Det innebär att vi agerar snabbt om det uppstår några problem med din försändelse, och vi kontaktar gärna posten å dina vägnar.

Om din försändelse försvinner under leveransen gäller följande:

När vi skickar paket och varubrev som kan spåras är det avgörande för PostNord att följande information finns på plats när de ska leverera din försändelse: Kunden måste alltid se till att ange 100 % korrekt adress, inklusive korrekt namn, adress, husnummer, lägenhetsnummer, postnummer, ort, etc. Om försändelsen ska levereras till adressen i stället för till ett utlämningsställe är det viktigt att mottagarens namn framgår tydligt på brevlådan.

Om kunden har angett fel adress, och försändelsen därför måste skickas ut igen, är det kundens ansvar att stå för de extra leveranskostnaderna. Om din försändelse försvinner, och ovanstående upplysningar är korrekta, kommer byRavn se till att skicka ut ett nytt paket till dig så snart som möjligt samt stå för de extra leveranskostnaderna. Om fraktföretaget har tappat bort paketet kan beställningen inte avbrytas/återbetalas, men vi ser som sagt alltid till att paketet kommer fram.

Gratis frakt

Få gratis frakt vid köp för minst 749:-

För att få gratis frakt måste du handla för 749:-, exklusive fraktkostnader och efter eventuell avdragen rabatt.

Inslagning i presentpåse

När du handlar hos byRavn kan du självklart också få din present inslagen i en stilren och elegant bomullspåse. Inslagning i presentpåse kostar 25 kronor. Om du vill att vi slår in din present behöver du bara komma ihåg att klicka i fältet inslagning i din varukorg.
På bilden syns presentpåsarna. De allra flesta produkter slås in i de små påsarna, medan väskor, bälten och vårt nyckelband läggs i den stora påsen.
Vi erbjuder inslagning i presentpåsar av alla våra produkter, med undantag för bordstabletter i läder och nyckelhållare.

Inslagning i presentpåse

 

Den perfekta gåvan till världens bästa pappa

25, juli, 2018

Den perfekta gåvan till världens bästa pappa

Konsten att hitta en personlig gåva till världens bästa pappa

Om din pappa liknar alla andra pappor så är han säkert supersvår att köpa presenter till... Till jul och födelsedagar önskar han sig strumpor och kalsonger, vilket i och för sig är ganska smart - men när önskelistan innehåller samma få önskningar år efter år kan det vara dags att hitta den perfekta presenten. För man vill ju gärna ge honom något lite mer fantasifullt och något som han verkligen blir glad för.

Se alla våra presenttips till fars dag här

Presenttips till din pappa: en handgjord produkt i läder, med din egen personliga touch

Hos byRavn tillverkar vi ett brett utbud av nyckelringar och accessoarer i snyggt italienskt skinn. Produkter som ger ett enkelt och naturligt intryck - och som bara får mer charm och personlighet i takt med att de används och får en härlig patina.

På alla våra nyckelringar och accessoarer kan vi trycka en personlig text - en text som du väljer helt själv. Förutom bokstäverna i det svenska alfabetet har du också möjlighet att göra produkten ännu mer personlig genom att få tryckt några av över 80 olika symboler.

Populära tryck på nyckelringar:

Det är stor skillnad på vad vi trycker på nyckelringarna och de övriga produkterna - men vi har försökt att samla några av de mest populära trycken till pappor.

PAPPA (symboler med streckgubbar i form av en man och ett barn)
PAPPA
VI <3 DIG PAPPA
SUPERHJÄLTE
PAPPA <3
VÄRLDENS BÄSTA PAPPA
FAR

Det är bara fantasin som sätter gränser för vad som ska tryckas på våra nyckelringar och övriga produkter :)

byRavn rekommenderar följande 5 presenter till pappor

Här är våra 5 tips på den perfekta presenten till pappor. Våra rekommendationer bygger dels på vilka trender vi ser i samband med fars dag, men också på vad vi personligen tycker är bra presenttips.

TX10-nyckelringen - vår mest populära nyckelring

Detta är vår mest populära nyckelring, som vi säljer mycket av både till män och kvinnor. På denna nyckelring kan man skriva en kort text både på fram- och baksidan. Nyckelringen finns i våra 6 standardfärger, och själva nyckelringen och niten finns i 3 färger.

Se våra populära och personliga nyckelringar i läder här

TX10-nyckelringar i läder

Bälte i italienskt skinn

Vi skräddarsyr våra skärp så att de passar precis till dina (eller din pappas) mått. I vår webbshop har vi skapat en utförlig guide som visar hur du mäter din bältesstorlek på rätt sätt.
På bältet har vi dessutom möjlighet att trycka ett personligt meddelande.

Se våra olika bälten i läder här

 bälten i läder

Hörlurshållare - håll ordning på sladdarna

En present som hjälper till att hålla ordning på sladdarna i fickan, väskan eller var din pappa nu förvarar sina hörlurar. Här finns det självklart också möjlighet att få ett personligt tryck på både fram- och baksida.

Se våra funktionella och eleganta hörlurshållare här

eleganta hörlurshållare

TX30-nyckelbandet - med personligt tryck

Nyckelbandet kan både bäras om halsen och i fickan. När man hakar fast sina nycklar i nyckelbandet är det alltid lätt att hitta dem i väskan, eftersom man snabbt får tag i läderbandet när man sticker ned handen i den.

Se våra TX30-nyckelband i läder här

TX30-nyckelband i läder

Armband med personligt tryck

Ett enkelt och stilrent armband, som antingen går ett eller två varv runt armen. På armbandet kan vi självklart också trycka din personliga text.

armband i lär