Snabb leverans hos byRavn

Deadlines för beställningar till fars dag (11 november 2018)

Alla beställningar skickas med PostNord. PostNord informerar om följande deadlines i samband med fars dag (11 november 2018):

Du hinner fortfarande beställa en personlig gåva till fars dag – Beställ senast den 6 eller 7 november klockan 15.00

  • Varubrev: 1 november 2018 klockan 12.00
  • Paket utan utdelning: 6 eller 7 november klockan 15.00*
  • Paket med utdelning: 6 eller 7 november klockan 15.00*
  • Paket till företag: 6 eller 7 november klockan 15.00*
*Sista beställningsdag för leverans som paket är antingen den 6 eller 7 november, beroende på var i Sverige du bor. Hos Postnord kan du kontrollera leveranstiden till just ditt postnummer genom att ange avsändarens postnummer som är: 7000, Danmark, samt ditt eget postnummer. Då kommer du att se leveranstiderna för olika pakettyper - vi skickar paket till Sverige med följande alternativ: 
  • PostNord MyPack Collect (Paket utan utdelning)
  • PostNord MyPack Home (Paket med utdelning)
  • PostNord Parcel (Paket till företag)

OBS: Vi förhåller oss till de leveranstider som vi har informerats om från PostNord. När vi anger våra leveranstider kan vi därför inte garantera att PostNord håller de angivna leveranstiderna, men vi kan garantera att vi skickar din beställning så att den kommer fram inom den angivna leveranstiden så länge PostNord håller sina leveranstider.

Vi rekommenderar alltid att du beställer i så god tid som möjligt.

Hos byRavn har vi stort fokus på snabba leveranser

När du har beställt en produkt i vår webbshop skickar vi den samma dag som du gjort din beställning, även om den är skräddarsydd med personlig text eller specialmått, så länge vi får den innan kl. 12.00 (på dagen).

Vi skickar din beställning med PostNord. Du väljer själv om din beställning ska skickas som paket eller varubrev. Båda alternativen kan spåras.

PostNord informerar om att:

  • Paket levereras inom 2-3 vardagar
  • Varubrev levereras inom 2-6 vardagar

Så skickar vi din beställning

Vi erbjuder följande leveransmetoder:

- Varubrev (39:- SEK)
Varubrevet kan spåras och levereras i brevlådan om det finns plats, annars levereras det till ditt lokala postombud.

- Paket utan utdelning (69:- SEK)
Paketet levereras till ditt lokala postombud.

- Paket med utdelning (99:- SEK)
Paketet levereras hem till din valda adress. Om du inte är hemma eller paketet inte får plats i brevlådan kommer försändelsen lämnas in till ditt lokala postombud.

- Paket till företag (99:- SEK)
Paketet levereras på din arbetsplats.

Vi förhåller oss till de leveranstider som vi har informerats om från PostNord. När vi anger våra leveranstider kan vi därför inte garantera att PostNord håller de angivna leveranstiderna, men vi kan garantera att vi skickar din beställning så att den kommer fram inom den angivna leveranstiden så länge PostNord håller sina leveranstider.

Längre leveranstid för placeringskort

Vid beställning av placeringskort tar det några dagar innan vi skickar iväg dem.

Normalt skickas de efter ett par dagar.

Din beställning är försenad

Om du inte har mottagit:

- Ditt varubrev inom 6 vardagar

- Ditt paket inom 3 vardagar,

Så kontakta oss (byRavn@byRavn.dk) eller PostNord (0771-33 33 10) så att vi kan hitta din beställning så snabbt som möjligt.

Kom ihåg att ange rätt adress

Kom ihåg att kontrollera att din e-postadress och leveransadress är korrekt angivna innan du gör din beställning. Försändelsen kan inte levereras om:

- Du har uppgett fel adress

- Adressen inte är fullständig (om du till exempel har glömt att uppge husnummer)

- Ditt namn inte står på brevlådan

Gratis frakt

Få gratis frakt vid köp för minst 749:-

För att få gratis frakt måste du handla för 749:-, exklusive fraktkostnader och efter eventuell avdragen rabatt.

Inslagning i presentpåse

När du handlar hos byRavn kan du självklart också få din present inslagen i en stilren och elegant bomullspåse. Inslagning i presentpåse kostar 25 kronor. Om du vill att vi slår in din present behöver du bara komma ihåg att klicka i fältet inslagning i din varukorg.
På bilden syns presentpåsarna. De allra flesta produkter slås in i de små påsarna, medan väskor, bälten och vårt nyckelband läggs i den stora påsen.
Vi erbjuder inslagning i presentpåsar av alla våra produkter, med undantag för bordstabletter i läder och nyckelhållare.

Inslagning i presentpåse

 

Ett placeringskort som påminner gästerna om en trevlig fest

06, Juli, 2018

Ett placeringskort som påminner gästerna om en trevlig fest

Placeringskort i läder - perfekt till bröllop, konfirmation och andra trevliga fester

Är du på jakt efter ett placeringskort som är något alldeles extra? Då tycker vi själva att vi har ett riktigt bra alternativ i form av ett otraditionellt, enkelt och snyggt placeringskort som dina gäster garanterat kommer att bli glada för!
Vi skulle önska att vi själva hade fått den geniala idén att tillverka placeringskort i läder - men så är det tyvärr inte. År 2015 blev vi kontaktade av en kund som ville använda våra nyckelhängen som placeringskort. Vi tyckte att det var en riktigt bra idé, och sedan vi visade de första bilderna av placeringskorten har vi märkt ett mycket stort intresse för produkten.

placeringskort

Ett placeringskort, en nyckelring, en unik gåva till gästerna

Med våra placeringskort i läder ger du gästerna ett minne att ta med sig hem. Varje gång de använder sina nycklar kommer de att påminnas om en trevlig fest när de ser nyckelringen med sina namn på.
 placeringskort i svart läder

Handgjorda placeringskort

Vi tillverkar placeringskorten på vår verkstad i Danmark. Varje namn trycks för hand, och placeringskortet sätts sedan ihop med en nit och en nyckelring.
 placeringskort i läder

Placeringskort till bröllop och konfirmation

Vi har tillverkat placeringskort till många olika fester - familjefester, jämna födelsedagar och tjejmiddagar. Vi märker dock ett stigande intresse under konfirmations- och bröllopssäsongen.
 placeringskort i natur läder

Skräddarsy placeringskorten så att de passar till din fest

Våra placeringskort tillverkas av läder i 4 olika färger: natur/ljust, cognacsfärgat, mörkbrunt och svart läder. Den tillhörande nyckelringen och niten finns i 3 olika färger: antikmässing (mörk), mässing (guld) och stål (silver). Placeringskorten är tillverkade av kraftigt italienskt skinn, som är ca 2,5 mm tjockt. De mäter 2 cm på bredden och längden beroende på namnets längd. De flesta namn trycks på placeringskort som mäter 8 cm, och längre namn trycks på placeringskort som mäter 10,5 cm.

Leveranstid för placeringskorten

Vi trycker placeringskorten på några få dagar. Vi rekommenderar att du senast beställer 14 dagar innan du behöver dem. Både för din och för vår skull ser vi gärna att du gör din beställning så snart du har den kompletta gästlistan, så att vi kan leverera placeringskorten i god tid och slippa oroa oss över att de inte ska hinna fram innan festen.