5/5 stjärnor

byRavn.dk

Snabb leverans hos byRavn

Hos byRavn har vi stort fokus på snabba leveranser

Beställ vardagar innan 12.00, så skickar vi samma dag

När du har beställt en produkt i vår webbshop skickar vi den samma dag som du gjort din beställning, även om den är skräddarsydd med personlig text eller specialmått, så länge vi får den innan kl. 12.00 (på dagen).

Vi skickar din beställning med PostNord. Du väljer själv om din beställning ska skickas som paket eller varubrev. Båda alternativen kan spåras.

PostNord informerar om att:

  • Paket levereras inom 1-3 vardagar
  • Varubrev levereras inom 2-6 vardagar (vanligen 2-4 vardagar)

DHL informerar om att:

Paket levereras inom 1-2 vardagar

DHL levererar vanligen dagen efter att vi skickar din beställning. I utvalda områden är leveranstiden dock 2 dagar. Här på sidan har vi samlat de postnummer där leveranstiden enligt DHL är upp till 2 vardagar.

Så skickar vi din beställning

Vi erbjuder följande leveransmetoder:

- Varubrev (39:- SEK)
Varubrevet kan spåras och levereras i brevlådan om det finns plats, annars levereras det till ditt lokala postombud.

- Paket utan utdelning (79:- SEK)
Paketet levereras till ditt lokala postombud.

- Paket med utdelning (119:- SEK)
Paketet levereras hem till din valda adress. Om du inte är hemma eller paketet inte får plats i brevlådan kommer försändelsen lämnas in till ditt lokala postombud.

- Paket till företag (119:- SEK)
Paketet levereras på din arbetsplats.

- DHL Express  (349 SEK)
Paketet kan spåras under transporten och levereras till din adress

Vi förhåller oss till de leveranstider som vi har informerats om från PostNord och DHL. När vi anger våra leveranstider kan vi därför inte garantera att PostNord och DHL håller de angivna leveranstiderna, men vi kan garantera att vi skickar din beställning så att den kommer fram inom den angivna leveranstiden så länge PostNord och DHL håller sina leveranstider.

Vi rekommenderar alltid att du beställer i så god tid som möjligt.

Längre leveranstid för placeringskort

Vid beställning av placeringskort tar det några dagar innan vi skickar iväg dem.

Normalt skickas de efter ett par dagar.

Din beställning är försenad

Om du inte har mottagit:

- Ditt varubrev inom 6 vardagar

- Ditt paket inom 3 vardagar,

Så kontakta oss (byRavn@byRavn.dk) eller PostNord (0771-33 33 10) så att vi kan hitta din beställning så snabbt som möjligt.

Om du exempelvis väljer leveransmetoden Paket till närmaste ombud (Leverans: vanligen 1-3 vardagar) och vi mottar din beställning en vardag senast klockan 12.00 kommer din beställning att skickas samma dag. Du kan då förvänta dig att motta ditt paket inom 3 vardagar.

Kom ihåg att ange rätt adress

Kom ihåg att kontrollera att din e-postadress och leveransadress är korrekt angivna innan du gör din beställning. Försändelsen kan inte levereras om:

- Du har uppgett fel adress

- Adressen inte är fullständig (om du till exempel har glömt att uppge husnummer)

- Ditt namn inte står på brevlådan

Kundservice hos byRavn:

För oss på byRavn är det viktigt att vår kundservice är på topp. Vi gör alltid vårt bästa för att våra kunder ska få sina beställningar så snabbt som möjligt. Det innebär att vi agerar snabbt om det uppstår några problem med din försändelse, och vi kontaktar gärna posten å dina vägnar.

Om din försändelse försvinner under leveransen gäller följande:

När vi skickar paket och varubrev som kan spåras är det avgörande för PostNord att följande information finns på plats när de ska leverera din försändelse: Kunden måste alltid se till att ange 100 % korrekt adress, inklusive korrekt namn, adress, husnummer, lägenhetsnummer, postnummer, ort, etc. Om försändelsen ska levereras till adressen i stället för till ett utlämningsställe är det viktigt att mottagarens namn framgår tydligt på brevlådan.

Om kunden har angett fel adress, och försändelsen därför måste skickas ut igen, är det kundens ansvar att stå för de extra leveranskostnaderna. Om din försändelse försvinner, och ovanstående upplysningar är korrekta, kommer byRavn se till att skicka ut ett nytt paket till dig så snart som möjligt samt stå för de extra leveranskostnaderna. Om fraktföretaget har tappat bort paketet kan beställningen inte avbrytas/återbetalas, men vi ser som sagt alltid till att paketet kommer fram.

Gratis frakt

Få gratis frakt vid köp för minst 749:-

För att få gratis frakt måste du handla för 749:-, exklusive fraktkostnader och efter eventuell avdragen rabatt.

Inslagning i presentpåse

När du handlar hos byRavn kan du självklart också få din present inslagen i en stilren och elegant bomullspåse. Inslagning i presentpåse kostar 30 kronor. Om du vill att vi slår in din present behöver du bara komma ihåg att klicka i fältet inslagning i din varukorg.
På bilden syns presentpåsarna. De allra flesta produkter slås in i de små påsarna, medan väskor, bälten och vårt nyckelband läggs i den stora påsen.
Vi erbjuder inslagning i presentpåsar av alla våra produkter, med undantag för bordstabletter i läder och nyckelhållare.

Inslagning i presentpåse

 

Ett placeringskort som påminner gästerna om en trevlig fest

06, juli, 2018

Ett placeringskort som påminner gästerna om en trevlig fest

Placeringskort i läder - perfekt till bröllop, konfirmation och andra trevliga fester

Är du på jakt efter ett placeringskort som är något alldeles extra? Då tycker vi själva att vi har ett riktigt bra alternativ i form av ett otraditionellt, enkelt och snyggt placeringskort som dina gäster garanterat kommer att bli glada för!
Vi skulle önska att vi själva hade fått den geniala idén att tillverka placeringskort i läder - men så är det tyvärr inte. År 2015 blev vi kontaktade av en kund som ville använda våra nyckelhängen som placeringskort. Vi tyckte att det var en riktigt bra idé, och sedan vi visade de första bilderna av placeringskorten har vi märkt ett mycket stort intresse för produkten.

placeringskort

Ett placeringskort, en nyckelring, en unik gåva till gästerna

Med våra placeringskort i läder ger du gästerna ett minne att ta med sig hem. Varje gång de använder sina nycklar kommer de att påminnas om en trevlig fest när de ser nyckelringen med sina namn på.
 placeringskort i svart läder

Handgjorda placeringskort

Vi tillverkar placeringskorten på vår verkstad i Danmark. Varje namn trycks för hand, och placeringskortet sätts sedan ihop med en nit och en nyckelring.
 placeringskort i läder

Placeringskort till bröllop och konfirmation

Vi har tillverkat placeringskort till många olika fester - familjefester, jämna födelsedagar och tjejmiddagar. Vi märker dock ett stigande intresse under konfirmations- och bröllopssäsongen.
 placeringskort i natur läder

Skräddarsy placeringskorten så att de passar till din fest

Våra placeringskort tillverkas av läder i 4 olika färger: natur/ljust, cognacsfärgat, mörkbrunt och svart läder. Den tillhörande nyckelringen och niten finns i 3 olika färger: antikmässing (mörk), mässing (guld) och stål (silver). Placeringskorten är tillverkade av kraftigt skinn, som är ca 2,5 mm tjockt. De mäter 2 cm på bredden och längden beroende på namnets längd. De flesta namn trycks på placeringskort som mäter 8 cm, och längre namn trycks på placeringskort som mäter 10,5 cm.

Leveranstid för placeringskorten

Vi trycker placeringskorten på några få dagar. Vi rekommenderar att du senast beställer 14 dagar innan du behöver dem. Både för din och för vår skull ser vi gärna att du gör din beställning så snart du har den kompletta gästlistan, så att vi kan leverera placeringskorten i god tid och slippa oroa oss över att de inte ska hinna fram innan festen.