Spara upp till 25 % på alla hjärtans presenter

5/5 stjärnor

byRavn.se

Frakt 39 kr - Gratis över 749 kr Beställ innan 12.00 - så skickar vi idag

Ett placeringskort som påminner gästerna om en trevlig fest

Ett placeringskort som påminner gästerna om en trevlig fest

Placeringskort i läder - perfekt till bröllop, konfirmation och andra trevliga fester

Är du på jakt efter ett placeringskort som är något alldeles extra? Då tycker vi själva att vi har ett riktigt bra alternativ i form av ett otraditionellt, enkelt och snyggt placeringskort som dina gäster garanterat kommer att bli glada för!
Vi skulle önska att vi själva hade fått den geniala idén att tillverka placeringskort i läder - men så är det tyvärr inte. År 2015 blev vi kontaktade av en kund som ville använda våra nyckelhängen som placeringskort. Vi tyckte att det var en riktigt bra idé, och sedan vi visade de första bilderna av placeringskorten har vi märkt ett mycket stort intresse för produkten.

placeringskort

Ett placeringskort, en nyckelring, en unik gåva till gästerna

Med våra placeringskort i läder ger du gästerna ett minne att ta med sig hem. Varje gång de använder sina nycklar kommer de att påminnas om en trevlig fest när de ser nyckelringen med sina namn på.
 placeringskort i svart läder

Handgjorda placeringskort

Vi tillverkar placeringskorten på vår verkstad i Danmark. Varje namn trycks för hand, och placeringskortet sätts sedan ihop med en nit och en nyckelring.
 placeringskort i läder

Placeringskort till bröllop och konfirmation

Vi har tillverkat placeringskort till många olika fester - familjefester, jämna födelsedagar och tjejmiddagar. Vi märker dock ett stigande intresse under konfirmations- och bröllopssäsongen.
 placeringskort i natur läder

Skräddarsy placeringskorten så att de passar till din fest

Våra placeringskort tillverkas av läder i 4 olika färger: natur/ljust, cognacsfärgat, mörkbrunt och svart läder. Den tillhörande nyckelringen och niten finns i 3 olika färger: antikmässing (mörk), mässing (guld) och stål (silver). Placeringskorten är tillverkade av kraftigt skinn, som är ca 2,5 mm tjockt. De mäter 2 cm på bredden och längden beroende på namnets längd. De flesta namn trycks på placeringskort som mäter 8 cm, och längre namn trycks på placeringskort som mäter 10,5 cm.

Leveranstid för placeringskorten

Vi trycker placeringskorten på några få dagar. Vi rekommenderar att du senast beställer 14 dagar innan du behöver dem. Både för din och för vår skull ser vi gärna att du gör din beställning så snart du har den kompletta gästlistan, så att vi kan leverera placeringskorten i god tid och slippa oroa oss över att de inte ska hinna fram innan festen.
Velkommen til byRavn

Vi har lagt merke til at du besøker oss fra en norsk IP-adresse,
og vi ønsker å gjøre deg oppmerksom på at vi også har et norsk nettsted.

Gå til den norske nettbutikken

Fortsett til den danske nettbutikken

Välkommen till byRavn

Vi har lagt märke till att du besöker oss från en svensk IP-adress,
och vi vill göra dig uppmärksam på att vi även har en svensk hemsida.

Gå till den svenska webbshopen

Fortsätt till den danska webbshopen