Spara upp till 25 % på alla hjärtans presenter

5/5 stjärnor

byRavn.se

Frakt 39 kr - Gratis över 749 kr Beställ innan 12.00 - så skickar vi idag

Placeringskort till konfirmationen

Placeringskort i läder till konfirmationen

Har du letat med ljus och lykta efter det perfekta placeringskortet till konfirmationsfesten? Då rekommenderar vi ett annorlunda placeringskort i läder, som inte bara kommer att guida gästerna till rätt plats vid borden, utan som samtidigt är en gåva till gästerna som i framtiden kommer att påminna dem om en trevlig fest.

Om du är intresserad av annorlunda placeringskort till konfirmationen bör du läsa vidare här på sidan, där vi berättar mer om våra placeringskort i skinn.

 

Placeringskort av härlig kvalitet

Placeringskort av härlig kvalitet

Varje kort är handgjort i vår verkstad i Danmark. Vi trycker varje namn ett efter ett, och sätter till slut fast en nit och en nyckelring. Sedan är de färdiga att läggas på bordet, för att senare sättas fast i nyckelknippan.

Våra placeringskort är tillverkade av kraftigt skinn som är ca. 2,5 mm tjockt, och mäter 2 cm på höjden, medan längden avgörs av namnets längd. De flesta namn trycks på kort som mäter 8 cm, och långa namn trycks på kort som är 10,5 cm långa.

Placeringskort till konfirmationen

Skräddarsydda placeringskort till konfirmationen

Vi skräddarsyr placeringskorten till konfirmationen, så att de passar precis enligt era önskemål. Vi trycker självklart gästernas namn, men har också möjlighet att placera en symbol efter varje namn. Om ni till exempel vill ha ett hjärta, en fotboll, en cupcake eller något helt annat, så trycker vi också gärna detta efter namnen.

Korten finns i 6 olika färger: natur, svart, cognatsfärgat, mörkbrunt, mörkblått och rött läder. Själva nyckelringen och niten finns i tre färger: antikmässing (mörk), mässing (guld) och stål (silver). Du bestämmer själv vilken färgkombination som passar bäst till din konfirmationsfest.

Leveranstid

När vi har tagit emot din beställning kommer den att vara färdig för leverans inom några få dagar, men vi vill gärna få tillgång till den slutgiltiga gästlistan minst 14 dagar innan konfirmationen. Om ni har möjlighet att skicka gästlistan ännu tidigare är det superbra. Ju snabbare vi får ta del av den, desto snabbare kan vi skicka iväg beställningen med posten, och undviker därmed onödig oro för om paketet kommer fram i tid.

Alla beställningar skickas som paket, och de kommer vanligen fram 2-4 dagar efter att vi skickat dem.

Vill du att vi ska tillverka ditt placeringskort till konfirmationen?

Om du skulle vilja ha våra personliga placeringskort i läder till din konfirmationsfest så är vi redo att tillverka dem. Du kan läsa mer om och beställa våra placeringskort i läder här.

 

Svarte placeringskort till konfirmationen
Velkommen til byRavn

Vi har lagt merke til at du besøker oss fra en norsk IP-adresse,
og vi ønsker å gjøre deg oppmerksom på at vi også har et norsk nettsted.

Gå til den norske nettbutikken

Fortsett til den danske nettbutikken

Välkommen till byRavn

Vi har lagt märke till att du besöker oss från en svensk IP-adress,
och vi vill göra dig uppmärksam på att vi även har en svensk hemsida.

Gå till den svenska webbshopen

Fortsätt till den danska webbshopen