5/5 stjärnor

byRavn.dk

Snabb leverans hos byRavn

Hos byRavn har vi stort fokus på snabba leveranser

Beställ vardagar innan 12.00, så skickar vi samma dag

När du har beställt en produkt i vår webbshop skickar vi den samma dag som du gjort din beställning, även om den är skräddarsydd med personlig text eller specialmått, så länge vi får den innan kl. 12.00 (på dagen).

Vi skickar din beställning med PostNord. Du väljer själv om din beställning ska skickas som paket eller varubrev. Båda alternativen kan spåras.

PostNord informerar om att:

  • Paket levereras inom 1-3 vardagar
  • Varubrev levereras inom 2-6 vardagar (vanligen 2-4 vardagar)

DHL informerar om att:

Paket levereras inom 1-2 vardagar

DHL levererar vanligen dagen efter att vi skickar din beställning. I utvalda områden är leveranstiden dock 2 dagar. Här på sidan har vi samlat de postnummer där leveranstiden enligt DHL är upp till 2 vardagar.

Så skickar vi din beställning

Vi erbjuder följande leveransmetoder:

- Varubrev (39:- SEK)
Varubrevet kan spåras och levereras i brevlådan om det finns plats, annars levereras det till ditt lokala postombud.

- Paket utan utdelning (79:- SEK)
Paketet levereras till ditt lokala postombud.

- Paket med utdelning (119:- SEK)
Paketet levereras hem till din valda adress. Om du inte är hemma eller paketet inte får plats i brevlådan kommer försändelsen lämnas in till ditt lokala postombud.

- Paket till företag (119:- SEK)
Paketet levereras på din arbetsplats.

- DHL Express  (349 SEK)
Paketet kan spåras under transporten och levereras till din adress

Vi förhåller oss till de leveranstider som vi har informerats om från PostNord och DHL. När vi anger våra leveranstider kan vi därför inte garantera att PostNord och DHL håller de angivna leveranstiderna, men vi kan garantera att vi skickar din beställning så att den kommer fram inom den angivna leveranstiden så länge PostNord och DHL håller sina leveranstider.

Vi rekommenderar alltid att du beställer i så god tid som möjligt.

Längre leveranstid för placeringskort

Vid beställning av placeringskort tar det några dagar innan vi skickar iväg dem.

Normalt skickas de efter ett par dagar.

Din beställning är försenad

Om du inte har mottagit:

- Ditt varubrev inom 6 vardagar

- Ditt paket inom 3 vardagar,

Så kontakta oss (byRavn@byRavn.dk) eller PostNord (0771-33 33 10) så att vi kan hitta din beställning så snabbt som möjligt.

Om du exempelvis väljer leveransmetoden Paket till närmaste ombud (Leverans: vanligen 1-3 vardagar) och vi mottar din beställning en vardag senast klockan 12.00 kommer din beställning att skickas samma dag. Du kan då förvänta dig att motta ditt paket inom 3 vardagar.

Kom ihåg att ange rätt adress

Kom ihåg att kontrollera att din e-postadress och leveransadress är korrekt angivna innan du gör din beställning. Försändelsen kan inte levereras om:

- Du har uppgett fel adress

- Adressen inte är fullständig (om du till exempel har glömt att uppge husnummer)

- Ditt namn inte står på brevlådan

Kundservice hos byRavn:

För oss på byRavn är det viktigt att vår kundservice är på topp. Vi gör alltid vårt bästa för att våra kunder ska få sina beställningar så snabbt som möjligt. Det innebär att vi agerar snabbt om det uppstår några problem med din försändelse, och vi kontaktar gärna posten å dina vägnar.

Om din försändelse försvinner under leveransen gäller följande:

När vi skickar paket och varubrev som kan spåras är det avgörande för PostNord att följande information finns på plats när de ska leverera din försändelse: Kunden måste alltid se till att ange 100 % korrekt adress, inklusive korrekt namn, adress, husnummer, lägenhetsnummer, postnummer, ort, etc. Om försändelsen ska levereras till adressen i stället för till ett utlämningsställe är det viktigt att mottagarens namn framgår tydligt på brevlådan.

Om kunden har angett fel adress, och försändelsen därför måste skickas ut igen, är det kundens ansvar att stå för de extra leveranskostnaderna. Om din försändelse försvinner, och ovanstående upplysningar är korrekta, kommer byRavn se till att skicka ut ett nytt paket till dig så snart som möjligt samt stå för de extra leveranskostnaderna. Om fraktföretaget har tappat bort paketet kan beställningen inte avbrytas/återbetalas, men vi ser som sagt alltid till att paketet kommer fram.

Gratis frakt

Få gratis frakt vid köp för minst 749:-

För att få gratis frakt måste du handla för 749:-, exklusive fraktkostnader och efter eventuell avdragen rabatt.

Inslagning i presentpåse

När du handlar hos byRavn kan du självklart också få din present inslagen i en stilren och elegant bomullspåse. Inslagning i presentpåse kostar 25 kronor. Om du vill att vi slår in din present behöver du bara komma ihåg att klicka i fältet inslagning i din varukorg.
På bilden syns presentpåsarna. De allra flesta produkter slås in i de små påsarna, medan väskor, bälten och vårt nyckelband läggs i den stora påsen.
Vi erbjuder inslagning i presentpåsar av alla våra produkter, med undantag för bordstabletter i läder och nyckelhållare.

Inslagning i presentpåse

 

Presenter till kvinnan som har allt

06, juli, 2018

Presenter till kvinnan som har allt

Presenter till henne

Saknar du inspiration till en present till kvinnan du är kär i? Vi har samlat tre bra tips på en personlig och handgjord present till den stilmedvetna och moderna kvinnan.

Som tur är har kvinnor ofta en massa önskningar, men då och då vill man ju gärna ge henne en personlig gåva som inte nödvändigtvis står på önskelistan. Våra tips på presenter till henne som kan användas året runt, oavsett om det gäller en födelsedag, jul, årsdag/bröllopsdag, konfirmation eller kanske en studentpresent som du söker. Presenterna passar också till de flesta åldersgrupper - både till mamma, fru, tjej, dotter eller din väninna.

Present till mamma i form av handgjord dansk design med din personliga prägel

Våra produkter kännetecknas av en enkel design i snyggt skinn. Skinnet har egenskapen att det bara blir vackrare ju mer det används, och samtidigt är det slitstarkt och kan hålla i många år framöver.

I stort sett alla våra produkter kan göras personliga med en text, gulliga kort, ett kärleksmeddelande, ett älsklingsmotto eller liknande, så att de blir helt unika för gåvans mottagare.En personlig present till mamma är alltså lätt fixad, så att du redan idag kan slå till på något inför nästa bemärkelsedag.

Presenttips nr. 1: TX10-nyckelringen med personligt tryck

TX10-nyckelringen är vår mest populära modell. Du väljer själv vilken färg du önskar, och vilken färg på nyckelring som du vill ha till. Dessutom har du möjlighet att lägga till en personlig text på nyckelringen, som det finns plats för både på fram- och baksidan.

Läs mer och beställ TX10-nyckelringen här

nyckelring med personligt tryck

Presenttips nr. 2: Bordstablett i snyggt skinn

Ett annat tips på en bra present till mamma är bordstabletter i läder till matbordet.

Våra bordstabletter är tillverkade i snyggt skinn, och är därmed otroligt slitstarka. Vi rekommenderar dock inte att du sätter varma föremål som kastruller och stekpannor direkt på dem.

Bordstabletterna finns i två färger: svart och naturligt skinn. Det ljusa skinnet i naturfärg tar snabbt upp allt som spills, och kommer därmed också snabbt få en riktigt fin patina. Läs mer här om hur det naturliga lädret ändrar färg med tiden. Det svarta lädret håller däremot färgen, och gör alla bord mer eleganta att se på.

Läs mer och beställ bordstabletterna här

Bordstablett i snyggt skinn

Presenttips nr. 3: Axelväska i läder med möjlighet till personligt tryck

Det tredje tipset om en personlig och elegant gåva till kvinnan som har allt är en axelväska i läder. Väskan finns i antingen natur eller svart skinn, och det är möjligt att få tryckt initialer, namn eller symboler på väskan för att göra den helt unik.

Väskans axelrem kan lätt tas av, så att den också kan användas som en liten clutch.

Läs mer och beställ väskan här

Axelväska i läder med möjlighet till personligt tryck

Förslag till en personlig text

Om du tvekar om vad som ska stå på nyckelringen, bordstabletten eller väskan, så har vi samlat de mest populära trycken för att ge dig lite inspiration.

  • MAMMA (ev. följt av ett hjärta)
  • Namn
  • Initialer
  • Ett betydelsefullt datum
  • VÄRLDENS BÄSTA MAMMA
  • Illustration av familjen med streckgubbar