Snabb leverans hos byRavn

Deadlines för beställningar till fars dag (11 november 2018)

Alla beställningar skickas med PostNord. PostNord informerar om följande deadlines i samband med fars dag (11 november 2018):

Du hinner fortfarande beställa en personlig gåva till fars dag – Beställ senast den 6 eller 7 november klockan 15.00

 • Varubrev: 1 november 2018 klockan 12.00
 • Paket utan utdelning: 6 eller 7 november klockan 15.00*
 • Paket med utdelning: 6 eller 7 november klockan 15.00*
 • Paket till företag: 6 eller 7 november klockan 15.00*
*Sista beställningsdag för leverans som paket är antingen den 6 eller 7 november, beroende på var i Sverige du bor. Hos Postnord kan du kontrollera leveranstiden till just ditt postnummer genom att ange avsändarens postnummer som är: 7000, Danmark, samt ditt eget postnummer. Då kommer du att se leveranstiderna för olika pakettyper - vi skickar paket till Sverige med följande alternativ: 
 • PostNord MyPack Collect (Paket utan utdelning)
 • PostNord MyPack Home (Paket med utdelning)
 • PostNord Parcel (Paket till företag)

OBS: Vi förhåller oss till de leveranstider som vi har informerats om från PostNord. När vi anger våra leveranstider kan vi därför inte garantera att PostNord håller de angivna leveranstiderna, men vi kan garantera att vi skickar din beställning så att den kommer fram inom den angivna leveranstiden så länge PostNord håller sina leveranstider.

Vi rekommenderar alltid att du beställer i så god tid som möjligt.

Hos byRavn har vi stort fokus på snabba leveranser

När du har beställt en produkt i vår webbshop skickar vi den samma dag som du gjort din beställning, även om den är skräddarsydd med personlig text eller specialmått, så länge vi får den innan kl. 12.00 (på dagen).

Vi skickar din beställning med PostNord. Du väljer själv om din beställning ska skickas som paket eller varubrev. Båda alternativen kan spåras.

PostNord informerar om att:

 • Paket levereras inom 2-3 vardagar
 • Varubrev levereras inom 2-6 vardagar

Så skickar vi din beställning

Vi erbjuder följande leveransmetoder:

- Varubrev (39:- SEK)
Varubrevet kan spåras och levereras i brevlådan om det finns plats, annars levereras det till ditt lokala postombud.

- Paket utan utdelning (69:- SEK)
Paketet levereras till ditt lokala postombud.

- Paket med utdelning (99:- SEK)
Paketet levereras hem till din valda adress. Om du inte är hemma eller paketet inte får plats i brevlådan kommer försändelsen lämnas in till ditt lokala postombud.

- Paket till företag (99:- SEK)
Paketet levereras på din arbetsplats.

Vi förhåller oss till de leveranstider som vi har informerats om från PostNord. När vi anger våra leveranstider kan vi därför inte garantera att PostNord håller de angivna leveranstiderna, men vi kan garantera att vi skickar din beställning så att den kommer fram inom den angivna leveranstiden så länge PostNord håller sina leveranstider.

Längre leveranstid för placeringskort

Vid beställning av placeringskort tar det några dagar innan vi skickar iväg dem.

Normalt skickas de efter ett par dagar.

Din beställning är försenad

Om du inte har mottagit:

- Ditt varubrev inom 6 vardagar

- Ditt paket inom 3 vardagar,

Så kontakta oss (byRavn@byRavn.dk) eller PostNord (0771-33 33 10) så att vi kan hitta din beställning så snabbt som möjligt.

Kom ihåg att ange rätt adress

Kom ihåg att kontrollera att din e-postadress och leveransadress är korrekt angivna innan du gör din beställning. Försändelsen kan inte levereras om:

- Du har uppgett fel adress

- Adressen inte är fullständig (om du till exempel har glömt att uppge husnummer)

- Ditt namn inte står på brevlådan

Gratis frakt

Få gratis frakt vid köp för minst 749:-

För att få gratis frakt måste du handla för 749:-, exklusive fraktkostnader och efter eventuell avdragen rabatt.

Inslagning i presentpåse

När du handlar hos byRavn kan du självklart också få din present inslagen i en stilren och elegant bomullspåse. Inslagning i presentpåse kostar 25 kronor. Om du vill att vi slår in din present behöver du bara komma ihåg att klicka i fältet inslagning i din varukorg.
På bilden syns presentpåsarna. De allra flesta produkter slås in i de små påsarna, medan väskor, bälten och vårt nyckelband läggs i den stora påsen.
Vi erbjuder inslagning i presentpåsar av alla våra produkter, med undantag för bordstabletter i läder och nyckelhållare.

Inslagning i presentpåse

 

Presenter till kvinnan som har allt

06, Juli, 2018

Presenter till kvinnan som har allt

Presenter till henne

Saknar du inspiration till en present till kvinnan du är kär i? Vi har samlat tre bra tips på en personlig och handgjord present till den stilmedvetna och moderna kvinnan.

Som tur är har kvinnor ofta en massa önskningar, men då och då vill man ju gärna ge henne en personlig gåva som inte nödvändigtvis står på önskelistan. Våra tips på presenter till henne som kan användas året runt, oavsett om det gäller en födelsedag, jul, årsdag/bröllopsdag, konfirmation eller kanske en studentpresent som du söker. Presenterna passar också till de flesta åldersgrupper - både till mamma, fru, tjej, dotter eller din väninna.

Present till mamma i form av handgjord dansk design med din personliga prägel

Våra produkter kännetecknas av en enkel design i snyggt skinn. Skinnet har egenskapen att det bara blir vackrare ju mer det används, och samtidigt är det slitstarkt och kan hålla i många år framöver.

I stort sett alla våra produkter kan göras personliga med en text, gulliga kort, ett kärleksmeddelande, ett älsklingsmotto eller liknande, så att de blir helt unika för gåvans mottagare.En personlig present till mamma är alltså lätt fixad, så att du redan idag kan slå till på något inför nästa bemärkelsedag.

Presenttips nr. 1: TX10-nyckelringen med personligt tryck

TX10-nyckelringen är vår mest populära modell. Du väljer själv vilken färg du önskar, och vilken färg på nyckelring som du vill ha till. Dessutom har du möjlighet att lägga till en personlig text på nyckelringen, som det finns plats för både på fram- och baksidan.

Läs mer och beställ TX10-nyckelringen här

nyckelring med personligt tryck

Presenttips nr. 2: Bordstablett i snyggt skinn

Ett annat tips på en bra present till mamma är bordstabletter i läder till matbordet.

Våra bordstabletter är tillverkade i snyggt skinn, och är därmed otroligt slitstarka. Vi rekommenderar dock inte att du sätter varma föremål som kastruller och stekpannor direkt på dem.

Bordstabletterna finns i två färger: svart och naturligt skinn. Det ljusa skinnet i naturfärg tar snabbt upp allt som spills, och kommer därmed också snabbt få en riktigt fin patina. Läs mer här om hur det naturliga lädret ändrar färg med tiden. Det svarta lädret håller däremot färgen, och gör alla bord mer eleganta att se på.

Läs mer och beställ bordstabletterna här

Bordstablett i snyggt skinn

Presenttips nr. 3: Axelväska i läder med möjlighet till personligt tryck

Det tredje tipset om en personlig och elegant gåva till kvinnan som har allt är en axelväska i läder. Väskan finns i antingen natur eller svart skinn, och det är möjligt att få tryckt initialer, namn eller symboler på väskan för att göra den helt unik.

Väskans axelrem kan lätt tas av, så att den också kan användas som en liten clutch.

Läs mer och beställ väskan här

Axelväska i läder med möjlighet till personligt tryck

Förslag till en personlig text

Om du tvekar om vad som ska stå på nyckelringen, bordstabletten eller väskan, så har vi samlat de mest populära trycken för att ge dig lite inspiration.

 • MAMMA (ev. följt av ett hjärta)
 • Namn
 • Initialer
 • Ett betydelsefullt datum
 • VÄRLDENS BÄSTA MAMMA
 • Illustration av familjen med streckgubbar