Snabb leverans hos byRavn

Deadlines för beställningar till fars dag (11 november 2018)

Alla beställningar skickas med PostNord. PostNord informerar om följande deadlines i samband med fars dag (11 november 2018):

Du hinner fortfarande beställa en personlig gåva till fars dag – Beställ senast den 6 eller 7 november klockan 15.00

 • Varubrev: 1 november 2018 klockan 12.00
 • Paket utan utdelning: 6 eller 7 november klockan 15.00*
 • Paket med utdelning: 6 eller 7 november klockan 15.00*
 • Paket till företag: 6 eller 7 november klockan 15.00*
*Sista beställningsdag för leverans som paket är antingen den 6 eller 7 november, beroende på var i Sverige du bor. Hos Postnord kan du kontrollera leveranstiden till just ditt postnummer genom att ange avsändarens postnummer som är: 7000, Danmark, samt ditt eget postnummer. Då kommer du att se leveranstiderna för olika pakettyper - vi skickar paket till Sverige med följande alternativ: 
 • PostNord MyPack Collect (Paket utan utdelning)
 • PostNord MyPack Home (Paket med utdelning)
 • PostNord Parcel (Paket till företag)

OBS: Vi förhåller oss till de leveranstider som vi har informerats om från PostNord. När vi anger våra leveranstider kan vi därför inte garantera att PostNord håller de angivna leveranstiderna, men vi kan garantera att vi skickar din beställning så att den kommer fram inom den angivna leveranstiden så länge PostNord håller sina leveranstider.

Vi rekommenderar alltid att du beställer i så god tid som möjligt.

Hos byRavn har vi stort fokus på snabba leveranser

När du har beställt en produkt i vår webbshop skickar vi den samma dag som du gjort din beställning, även om den är skräddarsydd med personlig text eller specialmått, så länge vi får den innan kl. 12.00 (på dagen).

Vi skickar din beställning med PostNord. Du väljer själv om din beställning ska skickas som paket eller varubrev. Båda alternativen kan spåras.

PostNord informerar om att:

 • Paket levereras inom 2-3 vardagar
 • Varubrev levereras inom 2-6 vardagar

Så skickar vi din beställning

Vi erbjuder följande leveransmetoder:

- Varubrev (39:- SEK)
Varubrevet kan spåras och levereras i brevlådan om det finns plats, annars levereras det till ditt lokala postombud.

- Paket utan utdelning (69:- SEK)
Paketet levereras till ditt lokala postombud.

- Paket med utdelning (99:- SEK)
Paketet levereras hem till din valda adress. Om du inte är hemma eller paketet inte får plats i brevlådan kommer försändelsen lämnas in till ditt lokala postombud.

- Paket till företag (99:- SEK)
Paketet levereras på din arbetsplats.

Vi förhåller oss till de leveranstider som vi har informerats om från PostNord. När vi anger våra leveranstider kan vi därför inte garantera att PostNord håller de angivna leveranstiderna, men vi kan garantera att vi skickar din beställning så att den kommer fram inom den angivna leveranstiden så länge PostNord håller sina leveranstider.

Längre leveranstid för placeringskort

Vid beställning av placeringskort tar det några dagar innan vi skickar iväg dem.

Normalt skickas de efter ett par dagar.

Din beställning är försenad

Om du inte har mottagit:

- Ditt varubrev inom 6 vardagar

- Ditt paket inom 3 vardagar,

Så kontakta oss (byRavn@byRavn.dk) eller PostNord (0771-33 33 10) så att vi kan hitta din beställning så snabbt som möjligt.

Kom ihåg att ange rätt adress

Kom ihåg att kontrollera att din e-postadress och leveransadress är korrekt angivna innan du gör din beställning. Försändelsen kan inte levereras om:

- Du har uppgett fel adress

- Adressen inte är fullständig (om du till exempel har glömt att uppge husnummer)

- Ditt namn inte står på brevlådan

Gratis frakt

Få gratis frakt vid köp för minst 749:-

För att få gratis frakt måste du handla för 749:-, exklusive fraktkostnader och efter eventuell avdragen rabatt.

Inslagning i presentpåse

När du handlar hos byRavn kan du självklart också få din present inslagen i en stilren och elegant bomullspåse. Inslagning i presentpåse kostar 25 kronor. Om du vill att vi slår in din present behöver du bara komma ihåg att klicka i fältet inslagning i din varukorg.
På bilden syns presentpåsarna. De allra flesta produkter slås in i de små påsarna, medan väskor, bälten och vårt nyckelband läggs i den stora påsen.
Vi erbjuder inslagning i presentpåsar av alla våra produkter, med undantag för bordstabletter i läder och nyckelhållare.

Inslagning i presentpåse

 

Presenter till mannen som har allt

06, Juli, 2018

Presenter till mannen som har allt

Presenter till honom, han som har allt

.. eller som inte önskar sig något. Det kan vara svårt att köpa presenter - särskilt till män. Och det finns dessutom massor av tillfällen då man behöver hitta en bra gåva: födelsedagar, jul, årsdagar, konfirmation, fars dag eller studentpresenter.

Vi har samlat ihop ett par presenttips du kan använda dig av, om du försöker hitta en present till en man som år efter år bara önskar sig nya kalsonger, strumpor eller snälla barn. Samtidigt är det gåvor som passar till alla åldersgrupper, oavsett om mottagaren är en pappa, man, pojkvän, son eller vän.

Handgjord dansk design med din personliga prägel

Hos byRavn tillverkar vi enkla produkter i snyggt läder. I stort sett alla våra produkter kan göras personliga, med en text, gulliga ord, ett kärleksmeddelande eller ett motto som passar som present till honom eller henne. Dessutom är läder ett modernt och snyggt material, som bara blir snyggare när det används, och som dessutom har en lång livslängd.

Present till mannen som har allt - TX10-nyckelring i läder

TX10-nyckelringen är vår mest sålda modell, och den är speciellt populär till pappor runt om i Sverige. Du har möjlighet att få tryck på både fram- och baksidan, och kan välja mellan läder i sex olika färger.

Se mer och beställ TX10-nyckelringen här

  Present till mannen som har allt - Läderbälte

  I den lite dyrare kategorin har vi läderbältet. Det är otroligt slitstarkt, och har en enkel design i snyggt läder. Vi tillverkar skärpet i flera olika storlekar, och det är antingen 30 mm eller 35 mm brett. På bältet finns det också möjlighet att skriva en personlig text.

  Se vårt urval av läderbälten här 

  Läderbälte

  Present till mannen som har allt - Läderarmband

  Vi tillverkar armband i läder i två olika varianter: BX1 som går ett varv runt handleden, och BX2 som går två varv runt handleden. På båda armbanden går det naturligtvis också att få ett personligt tryck. Armbanden tillverkas i våra sex olika standardfärger.

  Se mer och köp armbandet här

  Läderarmband

  Förslag till personliga texter

  Tvekar du om vad som ska stå på nyckelringen, skärpet eller armbandet? Några av våra mest populära tryck är:

  • Namn
  • PAPPA (följt av ett hjärta)
  • Datum VÄRLDENS BÄSTA PAPPA
  • Initialer
  • En illustration av en familj med streckgubbar, där till och med hunden kan vara med