Spara upp till 25 % på alla hjärtans presenter

5/5 stjärnor

byRavn.se

Frakt 39 kr - Gratis över 749 kr Beställ innan 12.00 - så skickar vi idag

Den perfekte gave til verdens bedste mor

En perfekt present till mamma

En perfekt present till mamma

Är du på jakt efter den perfekta presenten till mors dag?

Här hittar du en översikt över de mest populära gåvorna till mors dag 2019

Om du vill hitta en personlig present till din mamma eller mamman till dina barn så har vi här listat ett antal utmärkta alternativ, som skiljer sig från blomsterbuketter och chokladaskar.

Vi tillverkar ett antal produkter som kan skräddarsys efter dina önskemål. Produkter som ger dig möjlighet att få tryckt ett personligt meddelande, som helt säkert kommer att göra varje mamma överlycklig.

Vill du fira med en personlig present till mamma?

Hos byRavn designar och tillverkar vi ett brett utbud av produkter i snyggt skinn. Vi tillverkar alla produkter för hand i vår verkstad i Danmark.

När vi tillverkar produkter i läder fokuserar vi på en enkel och stilren design.

På en stor del av våra produkter erbjuder vi att trycka text och symboler, som bidrar till att göra produkterna till en unik gåva med ett personligt budskap.

Vi upplever ett särskilt stort intresse för våra produkter med personligt tryck, när det gäller presenter till personer som givaren har ett nära band till. Det kan vara en god vän, en familjemedlem eller ens flickvän/pojkvän eller fru/man som blir bortskämd med en gåva med personligt tryck. Till mors- och fars dag märker vi också ett stort intresse för våra personliga produkter, eftersom man vid dessa högtider vanligen vill ge sina föräldrar en present med ett personligt budskap.

De 5 populäraste presenterna till mors dag

Här tipsar vi om de presenter som är särskilt efterfrågade inför mors dag.

TX10-nyckelringen - vår mest populära nyckelring

TX10-nyckelringen är den nyckelring vi säljer mest av - och den är en riktigt bra present till mamma.. Den har en storlek som passar perfekt i fickan eller handväskan. På denna modell kan vi trycka på både fram- och baksidan. Många väljer tat trycka sin mammas namn, eller bara “MAMMA” på framsidan, och på baksidan kan vi trycka en familj med streckgubbar som symboliserar er familj.

Se våra populära och personliga nyckelringar i läder här

Perfekt present till mamma

Hörlurshållare - håll reda på sladdarna

Vi har tillverkat en hörlurshållare som håller reda på dina hörlurar. Om sladdarna trasslar sig i fickan eller väskan kan det lätt lösas med en hörlurshållare i läder, som också ger dig möjligheten att välja ett personligt tryck. Precis som på TX10-nyckelringen har du här också möjlighet att få ett tryck både på fram- och baksidan för en extra personlig present till mamma.

Se våra funktionella och eleganta hörlurshållare i läder här

funktionella och eleganta hörlurshållare i läder

LX1-nyckelringen - Med plats för mycket text

Vår LX1-nyckelring skiljer sig från våra övriga produkter, eftersom vi på denna modell graverar texten med laser. Det är därför möjligt att skriva en längre text, vilket gör att man kan göra budskapet ännu mer personligt. På denna modell är det populärt att få koordinater graverade, man kan till exempel gravera in koordinaterna till sitt barndomshem och samtidigt skriva ett par fina ord.

Se vad andra har skrivit på sina LX1-nyckelringar här 

Svart LX1-nyckelring

Armband i läder

Ännu en bra present till mamma är ett fint armband i skinn. Vi tillverkar två olika armband. Den ena modellen går ett varv runt armen, som på bilden nedan. Och det andra armbandet går två varv runt armen.

Se fler bilder på de två armbanden här

Armband i läder

Hjärtformad nyckelring med personligt tryck

Vi är övertygade om att en hjärtformad nyckelring med en gullig personlig text kommer få varje mammas hjärta att smälta. På nyckelringen finns möjligheten att få tryckt cirka 10 tecken. Hjärtat finns i våra 6 standardfärger.

Läs mer om hjärtnyckelringen här

Hjärtformad nyckelring med personligt tryck

Val av färg

Alla våra produkter finns i 6 olika färger: natur, svart, cognac, mörkbrun, mörkblå och rött skinn. De mest populära färgerna är natur, svart, cognac och mörkbrun.

Val av färg
Velkommen til byRavn

Vi har lagt merke til at du besøker oss fra en norsk IP-adresse,
og vi ønsker å gjøre deg oppmerksom på at vi også har et norsk nettsted.

Gå til den norske nettbutikken

Fortsett til den danske nettbutikken

Välkommen till byRavn

Vi har lagt märke till att du besöker oss från en svensk IP-adress,
och vi vill göra dig uppmärksam på att vi även har en svensk hemsida.

Gå till den svenska webbshopen

Fortsätt till den danska webbshopen